Show Biz

Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του μοντέλου από το GNTM με την κοκαΐνη

Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του μοντέλου από το GNTM με την κοκαΐνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την υπεράσπιση του μοντέλου που προφυλακίστηκε καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών, μετά τη σύλληψή της στη Γλυφάδα, αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Η 31χρονη που είχε λάβει μέρος στο GNTM, σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, μετά την προφυλάκισή της του τηλεφώνησε και ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι χθες, μετά την απόφαση περί προσωρινής κρατήσεως, την οποία έλαβε η κα Ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέα που γνωμοδότησε, η κυρία Αφροδίτη Μπάρμπα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή της και να υποστηρίξει την αθωότητά της, διατηρώντας μαζί με τον κ. Κούγια την εκ των συνηγόρων της συνάδελφο κα Αικατερίνη Δήμου».

Μάλιστα, όπως επισημαίνει, θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για την υπόθεση μόλις το γραφείο του λάβει αντίγραφα της δικογραφίας σήμερα και πληροφορηθεί τα όσα υποστηρίζει η ΕΛΑΣ και τα όσα υποστηρίζει η εντολέας του.

Σημειώνεται ότι η 31χρονη προφυλακίστηκε την Πέμπτη, μετά την απολογία της, ενώ δηλώνει αθώα από την πρώτη στιγμή και σύμφωνα με τον έως πρότινος συνήγορό της κάνει λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση».

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, αστυνομικοί σταμάτησαν το τζιπ της 31χρονης στη Γλυφάδα, με τη γυναίκα να βρίσκεται σε σύγχυση, ενώ όσο μιλούσε στο κινητό εκείνη την ώρα, ακούστηκε να λέει «πάρε δικηγόρο».

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρήκαν 33 νάιλον συσκευασίες με ναρκωτικά που περιείχαν συνολικά 35 γραμμάρια κοκαΐνης, κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου, με την ίδια να λέει «τι έγινε, παιδιά; Εσείς τα βάλατε;», ενώ λίγο αργότερα ζήτησε «συγγνώμη» στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X