Show Biz

Ο Ρέμος αποθέωσε το ζεϊμπέκικο κοπέλας στα μπουζούκια και αποφάνθηκε: Μπισμπίκης και μαλ…αυτές είναι ζεϊμπεκιές (βίντεο)

Ο Ρέμος αποθέωσε το ζεϊμπέκικο κοπέλας στα μπουζούκια και αποφάνθηκε: Μπισμπίκης και μαλ…αυτές είναι ζεϊμπεκιές (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ μεράκλωσε ο Αντώνης Ρέμος με το ζεϊμπέκικο μιας πολύ όμορφης κοπέλας στο κέντρο που τραγουδά. Οταν η κοπέλα ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να χορεύει το “ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας” ο Αντώνης Ρέμος την έραινε με ένα βουνό καλάθια με λουλούδια. «Μπράβο κοπελάρα μου, αυτό  είναι ζεϊμπέκικο επαναλάμβανε ο τραγουδιστής όσο η όμορφη κοπέλα έριχνε τις βαριές στροφές. Μπράβο κοπελάρα μου και αυτό είναι ζεϊμπέκικο δεν σταματούσε να το επαναλαμβάνει. Και το αποκορύφωμα ήταν όταν είπε δυνατά από το μικρόφωνο Μπισμπίκης  και μαλ…, αυτές είναι ζεϊμπεκιές» ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής πάνω στην πίστα. 

Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να χειροκροτά και να ρίχνει λουλούδια, ενώ στο τέλος την αγκάλιασε και της είπε και μπράβο.

Το βίντεο με την κοπέλα να χορεύει και τον Αντώνη Ρέμο μερακλωμένος να την επευφημεί μαζί με την αναφορά στο ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη έγινε viral.

 

 

 

@alexandrostzan♬ πρωτότυπος ήχος – Alex.tzan

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X