Show Biz

Ο Salvini κατά του Richard Gere για μετανάστες: Παρ’ τους στο Χόλιγουντ (pics)

Ο Salvini κατά του Richard Gere για μετανάστες: Παρ’ τους στο Χόλιγουντ (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ιταλίας και υπουργός Εσωτερικών Matteo Salvini έκανε επίπληξη στον Richard Gere και με θρασύτητα του είπε ότι αν τόσο πολύ αγαπά τους μετανάστες να τους φιλοξενήσει στις βίλες του στο Hollywood.

Ειδικότερα, μετά την επίσκεψη του διάσημου ηθοποιού την Παρασκευή στο πλοίο Open Arms που είναι γεμάτο μετανάστες και ανήκει σε μία ισπανική ανθρωπιστική οργάνωση, ο ηθοποιός αισθάνθηκε την οργή του Ιταλού υπουργού .

Αποτέλεσμα εικόνας για MATTEO SALVINI gere

Στο πλοίο βρισκόταν πάνω από 120 μετανάστες από περισυνελέγησαν από την θάλασσα πριν από οκτώ ημέρες.

Ο 69χρονος αστέρας του Χόλιγουντ προέτρεψε την ιταλική κυβέρνηση να «σταματήσει να δαιμονοποιεί τους ανθρώπους» και συνέκρινε την κατάσταση με την πολιτική προσέγγιση του αμερικανικού προέδρου Donald Trump σχετικά με τους μετανάστες που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ από την Κεντρική Αμερική.

Όταν το σχόλιο του Richard Gere, μεταφέρθηκε από ένα δημοσιογράφο στον Σαλβίνι, εκείνος απάντησε με ειρωνεία. «Χάθηκα! Ελπίζω ότι θα πάρει ένα καλό μαύρισμα στο πλοίο, να είναι καλά, αλλά δεν νομίζω ότι κάνει και τίποτα, να έχει ένα καλό ταξίδι » , είπε ο Ματέο Σαλβίνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για MATTEO SALVINI gere

Από την απροσδόκητη ανάμειξη του Gere, ο αρχηγός της Lega Nord δημοσίευσε στη συνέχεια μια ανάρτηση και προσφέρει μια λύση με ειρωνεία στο θέμα των μεταναστών του Open Arms.

Αποτέλεσμα εικόνας για MATTEO SALVINI gere

«Δεδομένου ότι αυτός ο γενναιόδωρος εκατομμυριούχος εκφράζει την ανησυχία του για τη μοίρα των μεταναστών του Open Arms, τον ευχαριστούμε. Μπορεί να τους πάρει πίσω στο Χόλιγουντ, στο ιδιωτικό του αεροπλάνο, όλους τους ανθρώπους και να τους φιλοξενήσει στις βίλες του. Σε ευχαριστώ, Ρίτσαρντ! » δήλωσε ο Σαλβίνι.

Ο Richard Gere δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αν θα αποδεκτή την πρόταση!

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Τοσκάνη: Ο Ρίτσαρντ Γκιρ εμφανίζετε με τον μικρό του γιο για πρώτη φορά (pics)

Βατικανό: Ιρακινός φώναξε Allahu Akba και απείλησε να αυτοπυρποληθεί

Μέγας Αλέξανδρος: Βίντεο με την εκστρατεία του

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X