Media

Οι Τανιμανιδό-μπομπες βγάζουν την «πραμάτεια» τους αυτή τη φορά στο Μέτσοβο (video)

Οι Τανιμανιδό-μπομπες βγάζουν την «πραμάτεια» τους αυτή τη φορά στο Μέτσοβο (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το αγαπημένο ζευγάρι (εδώ γελάμε) της ελληνικής showbiz μετά τις βουτιές και τις εξορμήσεις σε θάλασσες και παραλίες στα ελληνικά νησιά, αποφάσισε να πάρει… τα βουνά. Ο παρουσιαστής και η… καλή του βρέθηκαν στα Μετέωρα και έπειτα επισκέφτηκαν το Μέτσοβο για να ξεκινήσουν… ένα κυνήγι τρούφας!

Νίκη Λυμπεράκη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Λάτρεις και οι δυο της περιπέτειας, φόρεσαν τα κατάλληλα ρούχα, πήραν τον απαραίτητο εξοπλισμό και με μια ομάδα ειδικών βρέθηκαν στην περιοχή Μηλιωτάδες, όπου ξεκίνησαν το κυνήγι της τρούφας! Οι τρούφες είναι ένα εκλεκτό μανιτάρι με ιδιαίτερη γεύση και άρωμα και αποτελεί το σήμα κατατεθέν στους Μηλιωτάδες Ζαγορίου στα Ιωάννινα.

Το απόγευμα της Τετάρτης, λοιπόν, το ζευγάρι έφυγε από τα Μετέωρα και ξεκίνησε το ταξίδι του για το γραφικό Μέτσοβο. Εκεί, έγινε και το κυνήγι της τρούφας. Με οδηγό τα σκυλιά που μυρίζουν από μακριά το άρωμα της τρούφας και με μια μεγάλη ομάδα, ο Σάκης και η Χριστίνα έφυγαν προς αναζήτηση των μανιταριών και φυσικά της δημοσιότητας που θα έφερναν στην συνέχεια τα μανιτάρια αυτά στα social media τους…

Μέτσοβο

Το τέλος της αποστολής συνοδεύτηκε φυσικά από ένα παραδοσιακό γεύμα, με τα μανιτάρια που μάζεψαν να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο τραπέζι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X