Show Biz

Ολλανδία: H «Φυλακισμένη» πριγκίπισσα Αικατερίνη – Αμαλία

Ολλανδία: H «Φυλακισμένη» πριγκίπισσα Αικατερίνη – Αμαλία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολλανδία: Η πριγκίπισσα Αικατερίνη – Αμαλία της Ολλανδίας ζει σε «κλουβί», σύμφωνα με τη μητέρα της, βασίλισσα Μάξιμα.
«Σε κλουβί» ζει τα τελευταία δύο χρόνια η νεαρή πριγκίπισσα Αικατερίνη – Αμαλία της Ολλανδίας, όπως παραδέχθηκε πρόσφατα η μητέρα της, βασίλισσα Μάξιμα. Από τότε που ενηλικιώθηκε η Αικατερίνη, αντί να απολαμβάνει περισσότερες ελευθερίες, ζει στην απομόνωση, καθώς είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της.

Η 20χρονη πριγκίπισσα δεν μπορεί να απολαύσει τις χαρές της φοιτητικής ζωής, όπως οι συνομήλικοί της.

Oλα ξεκίνησαν όταν ένας 40χρονος κρίθηκε το 2022 ύποπτος για την προσπάθεια απαγωγής της Αικατερίνης, με σκοπό να την σκοτώσει. Ο άνδρας συνελήφθη στο Aμστερνταμ, ωστόσο φαίνεται πως δεν είχε σκοπό να δράσει μόνος.


Οι μυστικές υπηρεσίες της Ολλανδίας διαπίστωσαν ότι ο ύποπτος αντάλλαζε μηνύματα με ένα ολόκληρο δίκτυο κακοποιών, γεγονός που ενέτεινε τις ανησυχίες για την ασφάλειά της. Το 2021, φέρεται, μάλιστα, να είχαν σταλεί από αυτό το δίκτυο μηνύματα που απειλούσαν την πριγκίπισσα και τρεις γνωστούς αστυνομικούς συντάκτες της Ολλανδίας, ένας εκ των οποίων δολοφονήθηκε.

Αυτό σήμανε το τέλος της ανεμελιάς για την πριγκίπισσα, η οποία εγκατέλειψε το φοιτητικό της διαμέρισμα αλλά και τις σπουδές της, για ένα διάστημα. Πλέον η Αικατερίνη συνεχίζει τις σπουδές Νομικής, Οικονομίας και Ψυχολογίας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. «Θα είμαι ειλικρινής, ακόμα περνάω πολύ δύσκολα. Μου λείπει η κανονική ζωή, η ζωή ενός φοιτητή. Μου λείπει το να μπορώ να περπατώ στους δρόμους και να μπορώ να επισκεφθώ ένα κατάστημα», είχε πει η ίδια. Η μητέρα της, πάλι, δήλωσε πρόσφατα ότι δεν μπορεί να βλέπει το παιδί της «να ζει έτσι». «Δύσκολα μπορεί να βγει από το σπίτι. Οι συνέπειες είναι πολύ δύσκολες γι’ αυτήν. Δεν υπάρχει φοιτητική ζωή για εκείνη όπως οι άλλοι φοιτητές. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις το παιδί σου να ζει έτσι», είπε η Μάξιμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X