Show Biz

Photoshop- Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ: Έγινε viral για τον πιο… λάθος λόγο

Photoshop- Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ: Έγινε viral για τον πιο… λάθος λόγο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία: Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μοιράστηκαν τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους. Σε αυτή ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, και η Κέιτ Μίντλετον, ποζάρουν χαμογελαστοί με τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis σε πρώτο πλάνο.
Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που έγινε viral για τον πιο λάθος λόγο δόθηκε στη δημοσιότητα το περασμένο σαββατοκύριακο (9, 10/12) μέσω του επίσημου λογαριασμού της οικογένειας στο Twitter/X, του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram και φωτογραφικών πρακτορείων.

Ένα προσεκτικό βλέμμα σε αυτήν, θα σου αποκαλύψει τον λόγο που έγινε viral. Λείπει ένα δάχτυλο από το αριστερό χέρι του πρίγκιπα Louis.

Οι χρήστες του Twitter/X εντόπισαν το σημείο που το photoshop άφησε τα χνάρια του, καθώς και άλλα παράξενα σημεία στη φωτογραφία. «Πού πήγε το μεσαίο δάχτυλο του Louis;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης ενώ ένας ακόμα έγραψε: «Ξέχνα τα χαμένα κορδόνια των παπουτσιών τους. Με ανησυχεί περισσότερο το χαμένο δάχτυλο του Louis», «O Louis έχασε ένα δάχτυλο. Πρέπει να είναι η χειρότερα φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία στην ιστορία», «Ο Louis έχει ένα χαμένο δάχτυλο και το αριστερό χέρι της Charlotte μοιάζει πολύ μακρύ», ήταν μερικά ακόμα σχόλια.

«Αν και είναι μία ωραία οικογενειακή φωτογραφία, από τη στιγμή που την είδα, πρόσεξα το χέρι του Louis. Του λείπει ένα δάχτυλο. Αυτό με έκανε να κοιτάξω πιο προσεκτικά. Το δεξί του πόδι δείχνει πρησμένο. Πού είναι ο γοφός του William; Πού είναι το άλλο πόδι της Kate;», ήταν μερικές από τις απορίες που εκφράστηκαν ακόμα στο Twitter/X.

Τη φωτογραφία τράβηξε ο Josh Shinner. Ο έμπειρος φωτογράφος έχει τραβήξει τις φωτογραφίες προσώπων όπως η Gemma Ckahn, η Elizabeth Olsen και η Vanessa Kirby για το εξώφυλλο του περιοδικού Harper’s Bazaar, ενώ αυτή είναι η 1η χρονιά που τον εμπιστεύτηκαν για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton. Αν θα υπάρξει 2η δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X