Show Biz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το πρώτο μήνυμα από το νοσοκομείο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το πρώτο μήνυμα από το νοσοκομείο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε ένα ατύχημα στο θέατρο «Broadway» όπου εμφανίζεται στην παράσταση «Η Παριαζιάνα» καθώς έπεσε από τις σκάλες και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:

«Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος!
Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβαστε, είμαι ninja!
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ)».

Περαστικά να πούμε στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου!

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβαστε, είμαι ninja! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mediterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη… ❤️ Ζητώ συγγνώμη από όσους ήρθαν να δουν την παράσταση χθες και αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω του συμβάντος… Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ και να μας ξανάρθετε! #happynewyear #olalathos #leapoffaith #not #ninja #not

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Η σκληρή απάντηση που έδωσε σε video που αφορά σε διάφορους χαρακτηρισμούς

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X