Show Biz

Ποια είναι η καλλονή σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ποια είναι η καλλονή σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σε σχέση και μάλιστα με μία νεαρή η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ, πρόκειται για κόρη γνωστού Έλληνα επιχειρηματία που έχει εταιρεία αλλαντικών.

Η 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα είναι η νέα αγαπημένη του Κωνσταντίνου Αργυρού, μαζί με την οποία ο τραγουδιστής ταξίδεψε στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με την εκπομπή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, το ζευγάρι είναι προσεκτικό, ώστε να μην μαθευτεί η σχέση τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλο στο Ιnstagram.

«Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν, επίσης, μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνας Μπέτα», σύμφωνα με την εκπομπή.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη κορυφαίου επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών. Είναι 24 ετών και έχει ακόμη δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη. Μάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Είναι jet setter και όπως θα δείτε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και την μόδα. Η ίδια διαθέτει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στα social media, ο οποίος μετρά 19.000 followers, με κάθε της ανάρτηση να είναι μοναδική.

Επίσης, θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες και αναμφισβήτητα, πολλοί θα ζήλευαν την υπέροχη ζωή που κάνει. Δείτε τις φωτογραφίες της και θαυμάστε την!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X