Show Biz

Ο Νταλάρας “πυροβολεί” Ρέμο και Αργυρό – Αναφορές σε «καραγκιοζιλίκια» και διαφημίσεις με λουκάνικα

Ο Νταλάρας “πυροβολεί” Ρέμο και Αργυρό – Αναφορές σε «καραγκιοζιλίκια» και διαφημίσεις με λουκάνικα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βολές κατά του Αντώνη Ρέμου και του Κωνσταντίνου Αργυρού εκτόξευσε ο Γιώργος Νταλάρας. Ο καλλιτέχνης  έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ σχολιάστηκε αρκετά από τις ψυχαγωγικές εκπομπές οι δηλώσεις του για τον Αντώνη Ρέμο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τις διαφημίσεις με τα… λουκάνικα.

Μιλώντας για τον Αντώνη Ρέμο αρχικά είπε: «Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει -Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό-. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Άλλος τραγουδιστής ο Ρέμος, άλλος ο Μπιθικώτσης»

 

Τα «καραγκιοζιλίκια» με τις διαφημίσεις για… λουκάνικα

Στη συνέχεια ο Γιώργος Νταλάρας είπε «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο. Είναι στα όρια του καραγκιοζιλικίου». Αυτή η δήλωση εκτιμήθηκε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς πρόσφατα έκανε σχετική διαφήμιση για πολύ γνωστό φαστφουντάδικο.

Η σχέση Νταλάρα – Ρέμου

Υπενθυμίζεται ότι το 2004 ο Γιώργος Νταλάρας και ο Αντώνης Ρέμος συνεργάστηκαν μαζί σε μαγαζί της Αθήνας αλλά το τέλος ήταν «άδοξο» καθώς ο πρώτος λήγει τη συνεργασία τους με την αποχώρησή του.

Μετά από λίγο καιρό ο Γιώργος Νταλάρας είπε στην εκπομπή ότι: «Μου είπαν τότε πολλοί, ότι ο Ρέμος ήταν ο καλύτερος από τους νέους τραγουδιστές. Πιστεύω ότι είναι καλός τραγουδιστής. Αυτό που με έκανε και παρασύρθηκα περισσότερο από όλα είναι ότι ο Θεοδωράκης τον κάλεσε να τραγουδήσει.

 

Και είπα ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από το πώς ξεκίνησαν, έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν την πορεία τους. Δεν μου πέτυχε αυτό. Όταν τραγουδάει ο ένας και υπάρχει μια αυστηρότητα και όταν τραγουδάει ο άλλος πλακώνουν τα λουλούδια και τα τραπέζια. Αυτό το πράγμα ήταν αταίριαστο».

Αργότερα και στην ίδια εκπομπή, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε: «Προσπάθησε να ενσωματωθεί, τώρα γιατί το έκανε είναι δικό του θέμα. Αλλά προσπάθησε σίγουρα να ενσωματωθεί και να βιώσει ένα κομμάτι της κοινωνίας που το είχε ξεχάσει. Ίσως έχει ξεχάσει ότι ξεκίνησε από τα πολύ λαϊκά στρώματα της κοινωνίας.

 

Αλλά δεν του βγήκε, γιατί δεν ρο πίστεψε πραγματικά. Ναι μεν έκανε την πιο μεγάλη προσπάθεια.. Εγώ τον εκτιμώ και θα τον εκτιμώ για μια ζωή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X