Media

«Ποιος Γκλέτσος;»: Χαμóς με το τρελό ζεϊμπέκıκο του Γιάννη Ντσούνου στο πλατό (βίντεο)

«Ποιος Γκλέτσος;»: Χαμóς με το τρελό ζεϊμπέκıκο του Γιάννη Ντσούνου στο πλατό (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποιος Γκλέτσος: Στην πρεμιέρα του καλού του φίλου, Χρήστου Φερεντίνου έδωσε το παρών ο Γιάννης Ντσούνος τη νύχτα του Σαββάτου όταν και το «Σάββατο με φίλους» ήρθε για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Βεβαίως στην παρέα της εκπομπής βρισκόταν και το επαγγελματικό έτερον ήμισυ του δημοσιογράφου, Χρήστος Κούτρας με τον οποίο και παρουσιάζουν καθημερινά τους «Αταίριαστους» στον ίδιο σταθμό.

Όταν μάλιστα στο πλατό ανέβηκε για να τραγουδήσει ο Κώστας Τριανταφυλλίδης για να ερμηνεύσει το αγαπημένο τραγούδι του Γιάννη Πάριου, «Το δικό σου αμάρτημα», ο Γιάννης Ντσούνος σηκώθηκε από τη θέση του για να χορέψει ένα ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο. Πλήθος παρευρισκόμενων σηκώθηκε για να χειροκροτήσει τον δημοσιογράφο όσο εκείνος έδειχνε να απολαμβάνει τις γυροβολιές του.

«Συγχαρητήρια! Πρέπει να πω ότι μετά από αυτό το ζεϊμπέκικο, φίλε Γιάννη, παίρνεις την πρώτη θέση μπροστά και από Απόστολο Γκλέτσο και από Βασίλη Μπισμπίκη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Φερεντίνος, όταν ο δημοσιογράφος τελείωσε τον χορό του, για να συμπληρώσει με χιούμορ ο Χρήστος Κούτρας: «Φανταστικός! Ποιος Γκλέτσος; Αποστόλη τρέμε».

Ενώ πλήθος παρευρισκόμενων σηκώθηκε για να χειροκροτήσει τον δημοσιογράφο όσο εκείνος έδειχνε να απολαμβάνει το ζεϊμπέκικό του.

«Φανταστικός! Ποιος Γκλέτσος; Αποστόλη τρέμε!».



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X