Show Biz

Λεωνίδας Κακούρης: Το ξέσπασμα του Απόστολου Γκλέτσου – «Σε κάτι τύπους σαν τον Χουβαρδά, πόσο γιαούρτι πάει χαμένο, ρε φίλε…»

Λεωνίδας Κακούρης: Το ξέσπασμα του Απόστολου Γκλέτσου – «Σε κάτι τύπους σαν τον Χουβαρδά, πόσο γιαούρτι πάει χαμένο, ρε φίλε…»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λεωνίδας Κακούρης: Μια ανάρτηση-ξέσπασμα έκανε το χθες το βράδυ ο Απόστολος Γκλετσος. Ο γνωστός ηθοποιός «κάρφωσε» μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Γιάννη Χουβαρδά, ο οποίος αυτή τη σεζόν σκηνοθετεί τον «Βασιλιά Ληρ» στο Εθνικό Θέατρο.

«Σε κάτι τύπους σαν τον Χουβαρδά, πόσο γιαούρτι πάει χαμένο, ρε φίλε… κατακαημένο θέατρο» έγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Γιάννης Χουβαρδάς σκηνοθετεί την παράσταση, από την οποία αποχώρησε αιφνιδίως ο Λεωνίδας Κακούρης.

Η ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου

Μυστήριο με το βίντεο του Λεωνίδα Κακούρη μετά την αποχώρηση από τον «Βασιλιά Ληρ» – «Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους» (video)
Λίγο μετά την αιφνιδιαστική του αποχώρηση από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», ο Λεωνίδας Κακούρης προέβη σε μία πολύ περίεργη ανάρτηση.

Λίγες ώρες αφότου η είδηση αναπαρήχθη στα Μέσα, το Εθνικό Θέατρο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι ο Λεωνίδας Κακούρης προχώρησε σε παραίτηση για προσωπικούς λόγους, ενώ στον ρόλο του θα βλέπουμε πλέον τον Γιάννη Νταλιάνη.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 13 Ιανουαρίου» αναγράφεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Κανένας δε γνωρίζει τι ώθησε τον ηθοποιό, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Ναυάγιο», στο να αποχωρήσει από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, ανέβασε ένα σοκαριστικό βίντεο στο Instagram μέσα από το σπίτι του, το οποίο φαίνεται ακατάστατο. Το βίντεο έμεινε αναρτημένο για λίγη ώρα και στη συνέχεια διαγράφτηκε.

Στο απόσπασμα ακούγεται να λέει: «Λοιπόν, αυτός είμαι! Η ζωή μου γαρύφαλλο, πέταλα απλωμένα παντού, έχω ανοίξει την ψυχή μου στους πάντες. Ορίστε… Εδώ… Αυτά είναι αποτελέσματα πέντε ημερών. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Γιατί δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Δεν τους αντέχω! Λοιπόν, θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη εικόνα, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@σω και τα Μέσα και όλα. Ορίστε εδώ θα είναι το Λινάκι μου (ο σκύλος του), θα κάθεται ήρεμο… Ήρεμο… Θέλω ήρεμους ανθρώπους στη ζωή μου, όχι τοξικούς. Έλα Λινάκι μου (δείχνει τον σκύλο του), πες καλή χρονιά γλυκιά μου. Τι φτιάχνουμε εδώ για τους φίλους μας. Ποιος θα έρθει;».

Στην εν λόγω ανάρτηση, πολλοί ήταν οι διαδικτυακοί φίλοι του που έσπευσαν να τον ρωτήσουν τι συνέβη και αν στο σπίτι του έγινε διάρρηξη, χωρίς όμως να λάβουν κάποια απάντηση.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αιφνίδια αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από τη θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου “Βασιλιάς Ληρ”, με σκηνοθέτη τον Γιάννη Χουβαρδά.

Την είδηση αποκάλυψε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο Mega, όμως την επιβεβαίωσε και με επίσημη ανακοίνωση το Εθνικό Θέατρο, το οποίο κάνει λόγο για παραίτηση του ηθοποιού για προσωπικούς λόγους.

“Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 13 Ιανουαρίου” αναγράφεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Κανένας δεν γνωρίζει τι ώθησε τον εξαιρετικό ηθοποιό που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega “Ναυάγιο”, στο να αποχωρήσει από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. Ωστόσο λίγες ώρες μετά, ανέβασε ένα σοκαριστικό βίντεο στο Instagram μέσα από το σπίτι του το οποίο είναι ακατάστατο. Το βίντεο έμεινε αναρτημένο για λίγη ώρα και στη συνέχεια διαγράφτηκε.

Λεωνίδας Κακούρης: Η κόντρα με τον Χουβαρδά

Αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παράσταση “Ο βασιλιάς Ληρ” – Η ανακοίνωση του Εθνικού

Στο απόσπασμα ακούγεται να λέει: “Λοιπόν αυτός είμαι! Η ζωή μου γαρύφαλλο, πέταλα απλωμένα παντού, έχω ανοίξει την ψυχή μου στους πάντες. Ορίστε… Εδώ… Αυτά είναι αποτελέσματα πέντε ημερών. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Γιατί δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Δεν τους αντέχω! Λοιπόν, θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη εικόνα, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@σω και τα Μέσα και όλα. Ορίστε εδώ θα είναι το Λινάκι μου (σ.σ.: ο σκύλος του Λεωνίδα Κακούρη), θα κάθεται ήρεμο… Ήρεμο… Θέλω ήρεμους ανθρώπους στη ζωή μου, όχι τοξικούς. Έλα Λινάκι μου, πες καλή χρονιά γλυκιά μου. Τι φτιάχνουμε εδώ για τους φίλους μας. Ποιος θα έρθει;”.

Σε άλλη ανάρτηση (κατέβηκε και αυτή μετά από λίγο) έκανε λόγο για “δήλωση πίστης σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη)” εννοώντας προφανώς τον Γιάννη Χουβαρδά.

Ο ηθοποιός μάλιστα έγραψε ότι πέρασε 4 μήνες ασκητικής ζωής για να μπορέσει να ανταποκριθεί στον “βαρύ” ρόλο του Βασιλιά Ληρ ενώ γράφει ότι “δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς”.

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή του Open “Πρωινό Σουσού”. “Φαίνεται μία κόντρα μεταξύ του Λεωνίδα και του σκηνοθέτη” σχολίασε η Μαίρη Αυγερινοπούλου. “Γράφτηκε εν βρασμώ” ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Αυτό που έχω μάθει από το επαγγελματικό περιβάλλον του Λεωνίδα Κακούρη είναι ότι έφτασε στα όριά του, δεν άντεξε άλλο, “έσπασε”, αυτό μου μετέφεραν. Υπήρχε ένταση με τον σκηνοθέτη. Υπήρξε μια διαρροή μετά την ανακοίνωση του Εθνικού ότι ο κύριος Κακούρης είχε πάθει υπερκόπωση, η ανάρτησή του όμως χάλασε αυτό το αφήγημα” ήταν οι πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X