Show Biz

Σάσα Σταμάτη: «Θα πάω καλεσμένη στη Φαίη. Λες να πεθάνω μετά;» (vid)

Σάσα Σταμάτη: «Θα πάω καλεσμένη στη Φαίη. Λες να πεθάνω μετά;» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν ξέρω αν αυτοσαρκάζεται η Σάσα Σταμάτη. Αλλά σαν αυτοσαρκασμός φαντάζει η τελευταία φράση της. Αλλά αμφιβάλω, γιατί ο αυτοσαρκασμός είναι ικανότητα ανθρώπων που πατούν στη γη, έχουν επίγνωση του εαυτού τους, είναι ευφυείς και χωρίς συμπλέγματα. Δεν γνωρίζω αν η Σάσα Σταμάτη συγκεντρώνει τα προαναφερόμενα

Θα το μάθουμε όμως, στην τηλεοπτική συνάντηση που θα έχει προς το τέλος της σεζόν και για τους φαν της αναμένεται όσο λίγες. Η Σάσα Σταμάτη μετά από ένα χρόνο απουσίας από το πάνελ του Πρωινού επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος και άπαντες περιμένουν τι αντιδράσεις θα υπάρξουν.

Η ίδια βρέθηκε χθες σε κοσμική εκδήλωση και μιλώντας στις κάμερες αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον. Η Σάσα παραμένει στον ΣΚΑΪ και ξεκαθάρισε: «Δε θα κάνω πρωινό, θα παραμείνω το Σαββατοκύριακο 14:30-16:30.»!

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Σάσα Σταμάτη-Τι συνέβη;

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην πολυαναμενόμενη συνάντηση με την Φαίη. «Θα πάω καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά. Τι, θα μου έχει αφιερωματικό βίντεο; Λες να πεθάνω μετά; Σε πεθαμένους κάνουν τέτοια βίντεο», είπε μάλλον κάνοντας χιούμορ.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε on camera.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X