Show Biz

Σπαλιάρας-Παπανώτας συνεχίζουν τις κατινιές! «Ένας κακομοίρης γυμναστής σε συνοικιακό γυμναστήριο ήταν» (vid)

Σπαλιάρας-Παπανώτας συνεχίζουν τις κατινιές! «Ένας κακομοίρης γυμναστής σε συνοικιακό γυμναστήριο ήταν» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κατινιά σε όλο της στο μεγαλείο και πρωταγωνιστές στη νέα «κωμωδία» που έχει ξεκινήσει στην ελληνική showbiz είναι οι Γιάννης Σπαλιάρας και Δημήτρης Παπανώτας!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από τα γυρίσματα που έκανε για μιια σειρά στο Netflix, βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποια δημοσιεύματα που κατά τον ίδιο ήταν προσβλητικά και ξέσπασε μέσω Instagram κατά παρουσιαστών και δημοσιογράφων.

https://youtu.be/MZtP5girNH8

Ο Δημήτρης Παπανώτας, από την άλλη, θίχτηκε και θέλησε να δώσει μια απάντηση μέσω Instagram, αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό, και μετά από νέο χτύπημα που έκανε ο Σπαλιάρας μέσω Instagram θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και είπε:

«Είναι τα γνωστά γκέτο των τρελών και του λένε και αυτός νομίζει ότι η κοινή γνώμη έχει την άποψη που έχει το γκέτο παρεάκι του. Εκεί κατέληξε, που είναι κατάντια… Πείτε μου εσείς τι θυμάστε από την 25ετη καριέρα του Γιάννη Σπαλιάρα;

Ποιος ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας; Ένας κακομοίρης γυμναστής σε συνοικιακό γυμναστήριο που κάποιοι δημοσιογράφοι του έδωσαν την ευκαιρία να φανεί, μεταξύ των οποίων πρώτος εγώ. Βρε, κακομοίρης ήταν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X