Show Biz

Survivor: Ξέχασε την Παναγιώταρου… ο Στάθης Σχίζας

Survivor: Ξέχασε την Παναγιώταρου… ο Στάθης Σχίζας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor: Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν να επιστρέφει ένα δεύτερο Survivor All Star και πως κάποιοι παίκτες όπως ο Στάθης Σχίζας να είναι έτοιμοι να πουν το μεγάλο “ναι” στην παραγωγή για να είναι στον Άγιο Δομίνικο!

Ξενύχτησε με την εντυπωσιακή κοπέλα στη Θεσσαλονίκη και για τα… μάτια της είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ριάλιτι και στον Άγιο Δομίνικο!

Μια ανάρτηση είναι αυτή που φέρνει ξανά στο προσκήνιο την φερόμενη συμμετοχή του επιχειρηματία στο παιχνίδι. Να σου θυμίσουμε πως είχε αποχωρήσει από το πρώτο All Star διότι δεν άντεχε την ανθρωποφαγία και με δική του θέληση απομακρύνθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Στάθης Σχίζας συναντήθηκε με το – σύμφωνα με πολλούς – δεξί χέρι του Ατζούν Ιλιτζαλί, Εμινέ Γεσίρ – κατά τη διάρκεια διακοπών τους σε ελληνικό νησί και έβγαλαν μια selfie για να δείξουν στον κόσμο πως είναι μαζί και περνούν καλά!
Η συγκεκριμένη ανάρτηση φουντώνει τις φήμες που θέλουν τον νικητή του Survivor 2022 να συζητά με την παραγωγή και δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει πως μπορεί να έγινε κάποια συζήτηση μεταξύ τους ενώ έκαναν βουτιές και έπιναν τα κοκτέιλ τους.

Πολλές συζητήσεις, πολλές φήμες και γενικότερα όλα είναι προς το παρών στον αέρα γιατί ακόμη “παίζεται” το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X