Show Biz

Συνεχίζει η Gigi Hadid να ρίχνει «λάσπη» στη Μύκονο

Συνεχίζει η Gigi Hadid να ρίχνει «λάσπη» στη Μύκονο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Gigi Hadid έχει καταφέρει να προκαλέσει αρκετά με τη δήλωση που έκανε μέσω Instagram και αφορούσε στη ληστεία που έγινε εις βάρους της στη Μύκονο.

Το πασίγνωστο μοντέλο μοιράστηκε μέσω Instagram το περιστατικό που της έτυχε στο νησί των Ανέμων και προσπάθησε να αποτρέψει τον κόσμο να πηγαίνει στο συγκεκριμένο μέρος γιατί λέει πως δεν είναι ασφαλές.

Το Twitter είχε ισχυρή άποψη για αυτά που είπε το μοντέλο και ξεκίνησε έναν «πόλεμο» στη Gigi Hadid καθώς πολύ θεωρούν πως δεν πρέπει να μιλάει έτσι και πως δεν πρέπει να «μηδενίζει» έναν τόπο επειδή της συνέβη αυτό. Μάλιστα, κάποιος της είπε πως δε θα έπρεπε να κυκλοφορεί ούτε στη Νέα Υόρκη αφού φοβάται τόσο πολύ την εγκληματικότητα.

Η Gigi δεν άργησε να δει τα σχόλια και επέστρεψε με νέο κείμενο στο οποίο αναφέρει πως το βράδυ που συνέβη η ληστεία, αλλά 30 σπίτι έπαθαν το ίδιο και μάλιστα κάποιοι απειλήθηκαν με όπλο. Αναφέρει πως δεν μπόρεσε να βρει άκρη με καμία αστυνομική αρχή και ευτυχώς που είχαν την προσωπική της ασφάλεια. Με λίγα λόγια το μοντέλο θέλει να πει πως οι αστυνομικοί δεν ήταν παρόν όταν έπρεπε και πως δε γνώριζε πως υπάρχει έλλειψη αστυνομικής ασφάλειας στο νησί. Μάλιστα, λέει πως αν το γνώριζε δε θα πήγαινε καν.

Μάλλον δε θα τη ξαναδούμε στη Μύκονο!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X