Show Biz

Tom Cruise: Γιατί δεν έχει δει καθόλου την κόρη του;

Tom Cruise: Γιατί δεν έχει δει καθόλου την κόρη του;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Tom Cruise έχει μια κόρη με την Katie Holmes, τη Suri, η οποία είναι 13 χρονών σήμερα και από ότι μαθαίνουμε δεν έχει δει καθόλου τον μπαμπά της.

Η Katie Holmes και ο Tom Cruise δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις αφού εκείνη δε συμφωνεί καθόλου με τη Σαηεντολογία, τη θρησκεία την οποία ασπάστηκε ο ηθοποιός, και ήθελε να κάνει και την κόρη τους να την ασπαστεί αλλά δεν ήταν σύμφωνη η μητέρα της.

Η κόρη τους έχει εκδηλώσει την επιθυμία να δει τον πατέρα της και να μείνει λίγο μαζί του, μιας και επιτρέπεται από το δικαστήριο να βλέπει την κόρη του 10 μέρες μέσα στον μήνα, αλλά η Katie Holmes φοβάται πως θα της κάνει πλύση εγκεφάλου.

Παρόλα αυτά η Suri αποφάσισε να το πάρει πάνω της, να μαζέψει τα πράγματα της και να πάει στον πατέρα της ακόμα και αν αυτός δεν θέλει να τη συναντήσει. Η Katie Holmes είναι αρνητική απέναντι σε αυτό το reunion γιατί φοβάται πως ο Tom θα της κάνει πλύση εγκεφάλου για την Σαηεντολογία.

Ο Cruise θέλει να βλέπει την κόρη του και να είναι μαζί της αλλά είναι σημαντική και η πίστη του καθώς πιστεύει πως είναι ένας από τους πνευματικούς ηγέτες της θρησκείας που έχει ακολουθήσει. Πάντως η μικρή κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να τον δει και προσπαθεί να πείσει τη μητέρα της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X