Show Biz

Τζίνα Αλιμόνου: Μιλά για τη ζωή μετά το διαζύγιο

Τζίνα Αλιμόνου: Μιλά για τη ζωή μετά το διαζύγιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Τζίνα Αλιμόνου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου, όπου μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο που είχε με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και αποκάλυψε πως νιώθει μετά από αυτή την περιπέτεια.

Η Τζίνα Αλιμόνου μιλά για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο της και αναφέρει πως ήταν δύσκολα τα πράγματα και πως άκουσε και διάβασε πολλές ανακρίβειες που αφορούσαν τη ζωή της!

«Είναι non stop, είναι ασταμάτητο! Πολλοί πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό από νταντάδες… Έχω μία κοπέλα μόνο. Για να μην μπερδεύονται τα πράγματα. Υπάρχει το πριν και το μετά. Όταν ήμασταν παντρεμένοι, το σπίτι μου ήταν πιο μεγάλο γιατί ήταν απαίτηση του συζύγου μου. Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Ήμουν σε ένα αστικό σπίτι. Έτσι έζησα στο Παγκράτι. Στο μεγάλο σπίτι υπήρχε περισσότερο προσωπικό απαραιτήτως, είχαμε μεγαλύτερους κήπους και όλα αυτά. Αυτό ήταν κάτι που με κούρασε πάρα πολύ, γιατί τελικά θεωρώ πως τα μεγάλα σπίτια τα υπηρετείς εσύ», είπε.

https://youtu.be/5gYdsRNR5ew

Μάλιστα αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγο της λέγοντας:

«Εννοείται πως εύχομαι να έχουμε μια καλή σχέση. Εκτός δικαστηρίων, η σχέση μας είναι πολιτισμένη. Βέβαια ό,τι συμβαίνει είναι και δική μας ευθύνη λόγω των επιλογών που κάνουμε. Οι άνθρωποι αλλάζουν, άλλες επιλογές έκανες 15 χρόνια πριν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X