Show Biz

Η Victoria Beckham γίνεται… μεγιστάνας: Το ιλιγγιώδες ποσό που αξίζει η εταιρεία της

Η Victoria Beckham γίνεται… μεγιστάνας: Το ιλιγγιώδες ποσό που αξίζει η εταιρεία της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εάν άκουγε κανείς στα μέσα των 90’s ότι η Victoria Beckham θα γινόταν εκατομμυριούχος σε λίγα χρόνια, θα γελούσε μέχρι δακρύων. Παρόλα αυτά το πρώην μέλος των Spice Girls που έγινε σχεδιάστρια μόδας φαίνεται πως έχει ένα μοναδικό επιχειρηματικό δαιμόνιο!

Η σύζυγος του David Beckham κατάφερε να συγκεντρώσει 30 εκατομμύρια λίρες για να επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της και το e-shop της μέσω ενός νέου γύρου χρηματοδότησης από τη NEO Investment Partners.

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση, η ιστοσελίδα The Business of Fashion εκτίμησε ότι βάσει της συμφωνίας, η εταιρεία της Beckham αποτιμήθηκε στα 100 εκατ. λίρες (133 εκατ. δολάρια).

Η εταιρεία Victoria Beckham Limited, η οποία ιδρύθηκε το 2008, πουλάει τα κομμάτια της σε πάνω από 50 χώρες. Ανήκει αποκλειστικά στη Victoria, τον άντρα της David, και τον ατζέντη Simon Fuller, και παράγει την πλειοψηφία των προϊόντων της στη Βρετανία.

«Η ΝΕΟ είναι ο τέλειος συνέταιρος για να μας ακολουθήσει στο επόμενο βήμα του ταξιδιού μας» ανέφερε η ίδια σε γραπτή της δήλωση. «Κατανοούν το όραμά μου και την επιθυμία μου να διατηρήσει η εταιρεία την ανεξαρτησία της, καθώς και τη δέσμευσή μου να συνεχιστεί η ανάπτυξη του brand μέσω μιας προσέγγισης που εστιάζει στο μέλλον».

Στην αρχή, ο κλάδος της μόδας δεν την πήρε στα σοβαρά. Όμως, πλέον, οι συλλογές της παρουσιάζονται στο fashion show της Νέας Υόρκης και τυγχάνουν θερμής υποδοχής. Κάποια από τα κομμάτια της κοστίζουν ως και 2.000 λίρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X