Show Biz

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Πότε θα βαφτίσουν το γιο τους

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Πότε θα βαφτίσουν το γιο τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Βίκυ Καγιά πριν την άκρως απαιτητική σεζόν που ξεκινά, μίλησε στο People και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην οικογένειά της με τον Ηλία Κρασσα.

Το γιο τους τον φωνάζουν Κάρολο, αλλά θα τον βαφτίσουν Κάρολο – Ηλία, δίνοντάς του δύο ονόματα, όπως και στην αδελφή του (που λέγεται Μπιάνκα – Αλεξάνδρα). Ο μικρούλης πριν από λίγες μέρες έγινε 7 μηνών και η μαμά του λέει πως είναι πολύ δυνατός και πολύ αφράτος. «Του χρόνου μάλλον θα τον βαφτίσουμε, για φέτος το αποκλείω, και να θέλαμε δεν θα προλαβαίναμε. Η Μπιάνκα ήταν 18 μηνών στη βάφτισή της στη Βηρυτό και το απόλαυσε, συμμετείχε σε όλα και ήταν ωραία. Το ίδιο θα θέλαμε και για το μικρό. Θα του δώσουμε και το όνομα του μπαμπά του, καθώς είναι copy paste του Ηλία σε μωρό – μόνο το σχήμα των ματιών μου έχει! Άξιο το όνομα! Και η Μπιάνκα μικρότερη ήταν ίδια ο μπαμπάς της, αλλά τελευταία έχει αρχίσει και μου μοιάζει» λέει γελώντας.

Θα ήθελαν κι άλλο παιδάκι; «Σίγουρα δεν θα το επιδιώξουμε! Αυτή η οικογένεια πού να πάει; 9 χρονών ο Γιώργος, 8 η Εριέττα, 3 η Μπιάνκα, 7 μηνών ο Κάρολος. Νομίζω είμαστε πλήρεις. Βέβαια και ο Κάρολος ήταν έκπληξη, δεν ήταν μια εγκυμοσύνη που επιδιώξαμε ή προγραμματίσαμε, οπότε ποτέ μη λες ποτέ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X