Media

Σκάι: Τα βάσανα δεν έχουν τελειωμό για τον Γιώργο Λιάγκα και το «Μεσημέρι» του

Σκάι: Τα βάσανα δεν έχουν τελειωμό για τον Γιώργο Λιάγκα και το «Μεσημέρι» του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα βάσανα δεν έχουν τελειωμό για τον Γιώργο Λιάγκα και το «Μεσημέρι» του, καθως όπως θρυλείται, αναπτύσσονται «μαύρα σύννεφα» στον τηλεπτικό ορίζοντα της εκπομπής του. Έπειτα απο την βαριά «καμπάνα» που έριξε στον Σκαι το ΕΣΡ, την διαγραφή του για έξι μήνες απο την ΕΣΗΕΑ και την αποχώρηση στενών συνεργατών του εικάζεται ότι έχουν εκφραστεί παράπονα για δύο συντελεστές της εκπομπής.

Λέγεται πως η Ελένη Τσολάκη δεν έχει καταφέρει να  κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού και στη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε, μέσω της επίμαχης εκπομπής. Η τηλεπερσόνα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ως κεντρική παρουσιάστρια. Η εκπομπή της «Τί λέει;» απέτυχε παταγωδώς, κόπηκε πρόωρα και το κανάλι αντιλήφθηκε πως η Τσολάκη δεν «πουλάει», τουλάκιστον ως παρουσιάστρια.

Ελένη Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη

Στο μεταξύ τα σχέδια του σταθμού για τον τηλεριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει» άλλαξαν, η Τσολάκη που υποτίθεται οτι θα το παρουσίαζε έμεινε ξεκρέμαστη και εν τέλει «κούμωσε» ως πανελίστρια στο «Μεσημέρι» του Λιάγκα.

Ωστόσο η ανακδιήγητη ατάκα της «υπήρχε συναίσθημα;» στην παρουσίαση του θέματος της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, στην διαβόητη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έκανε τα στελέχη του Σκάι να σκεφτούν διπλά πριν επενδύσουν πάνω της, από τη στιγμή κυρίως που το κοινό της έχει γυρίσει για τα καλά την πλάτη.

Στο καναλι του Φαλήρου παράλληλα διαμορφώνεται η αισθηση ότι και ο Δημήτρης Παπανώτας δεν έχει «δέσει» με τον αμφιλεγόμενο παρουσιαστή.

Παπανώτα

Δημήτρης Παπανώτας

Μάλιστα ο Παπανώτας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαϊδου για την εκπομπή «Μεσημέρι Yes» (OpenTV), επιχείρησε να ρίξει «γέφυρες» στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και να επιστρέψει στο «Happy day» και τον Alpha. Εκτιμάται ως σενάριο μάλλον απίθανο, κυρίως επειδή ο Παπανώτας έφυγε απο την ομάδα του πρωινάδικου του Alpha έπειτα απο αρνητική απάντηση στο αίτημα του για μισολογική αύξηση 200 ευρώ.

Από την πλευρά του Σκάι, διασκεδάζουν τις φήμες και τα σεναρια αυτά, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι ο σταθμός στηρίζει τις επιλογές του στα πρόσωπα της συγκεκριμένης εκπομπής. «Οπερ έδει δείξαι» που θα έλεγε και ο Ευκλείδης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X