Ο Προβοκάτορας

Σκάνδαλο Folli Follie: Το νέο mail… και στο επόμενο ο Τσίπρας πάει κρυφά στα γραφεία της εταιρείας

Σκάνδαλο Folli Follie: Το νέο mail… και στο επόμενο ο Τσίπρας πάει κρυφά στα γραφεία της  εταιρείας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αλλο ένα e-mail για το σκάνδαλο της Folli Follie. Αυτή τη φορά αναβαθμισμένο. Μας λέει ότι ήξερε και ο Αλέξης Τσίπρας για τις παρεμβάσεις υπουργών. Πιο σοβαρό αυτό το μέιλ. Εξάλλου, το στέλνει ο αρχηγός της ασφάλειας του ομίλου και όχι κανένας άγνωστος υπάλληλος όπως ο Ν.Σ.

Ο Ν.Σ. δεν ήξερε για την εμπλοκή Τσίπρα ή φυλαγόταν και δεν το έλεγε στο μέιλ μην το πάρει χαμπάρι και κανένας χάκερ. Τώρα ο αρχηγός ασφαλείας – το ερώτημα τι σχέση μπορεί να έχει ένας άνθρωπος της ασφάλειας με τέτοιες επαφές και διαπραγματεύσεις το προσπερνάμε, όπως προσπερνάμε ότι τις κουβέντες με υπουργούς δεν τις κάνουν οι Κουτσολιούτσοι, αλλά υπάλληλοι που τους ενημερώνουν με μέιλ – σαν αρχηγός που είναι θα πρέπει να σπρώξει πιο ψηλά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο.

Αλλά ρε παιδί μου πολύ γρήγορα το πάνε και έρχονται και γιορτές, οπότε κινδυνεύει να καεί το θέμα ή να ξεφτιλιστεί το σκάνδαλο. Εκτός κι΄ αν το επόμενο μέιλ είναι από τον θυρωρό του κτιρίου, ο οποίος θα είδε τον Τσίπρα να μπαίνει κρυφά στα γραφεία του Ν.Σ. ή του αρχηγού ασφαλείας (οι Κουτσολιούτσοι δεν έχουν καμία συμμετοχή) και να φεύγει κρατώντας μία μαύρη τσάντα. Οτιδήποτε λιγότερο υποβαθμίζει το σκάνδαλο.

Ε, τότε πραγματικά θα πρόκειται για τόσο συνταρακτική αποκάλυψη, που τύφλα να έχει το σπίτι του Τσίπρα στα Λεγραινά.

Ο καχύποπτος Προβοκάτορας

Το σημερινό μέιλ στάλθηκε στις 9 Μαίου 2018 από το στέλεχος της εταιρίας (διευθυντής ασφαλείας) στον γιο του ιδρυτή της Folli Follie αναφέρεται :

«Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κο Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κο Λαζαρίδη. Είπε και ο κος Τρουλίνος να μην βγει Ανακοίνωση και να πάμε στις 16.15 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουμε μία κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). Ότι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X