Αθλητισμός

Στην ΑΕΚ τα… έχουν πάρει στο κρανίο με τον Κωστή Χατζηδάκη!

Στην ΑΕΚ τα… έχουν πάρει στο κρανίο με τον Κωστή Χατζηδάκη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δυσφορία -και μάλιστα εντονότατη- έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ οι νέες καθυστερήσεις που δημιουργούνται στην αποπεράτωση του νέου γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και στο… κάδρο έχει μπει ο Κωστής Χατζηδάκης.

Γιατί ενοχλήθηκαν στην ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις τάξεις της «Ένωσης», υπάρχει έντονη ενόχληση για το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο δεν υπογράφεται η απόφαση που αφορά στη διαχειριστική μελέτη των Αλσών της χώρας (και περιλαμβάνει προφανώς και αυτό της Νέας Φιλαδέλφειας).

Η συγκεκριμένη κωλυσιεργία έχει αντίκτυπο στα συνοδά έργα της «Αγια Σοφιάς – Opap Arena» και η ευθύνη αποδίδεται από τους «κιτρινόμαυρους» στον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Πέτσας… αδειάζει Άδωνι! «Κανένας πανηγυρισμός για τους νεκρούς»! video

Δεδομένου λοιπόν, όπως τονίζεται, ότι την ίδια ώρα ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος έχει συμφωνήσει ήδη σε όλα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, εκφράζονται απορίες και ερωτηματικά αν η καθυστέρηση στην υπογραφή (για την οποία υπάρχει δέσμευση ότι θα γίνει από μέρα σε μέρα) οφείλεται σε αδράνεια ή συμφέροντα εναντίον του έργου.

Ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας έχει υποσχεθεί πως η Υπουργική Απόφαση θα υπογραφεί το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να τρέξουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και το γήπεδο της Ένωσης να πάρει σάρκα και οστά. Σε κάθε περίπτωση αυτή η μεγάλη και ανεξήγητη καθυστέρηση έχει δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά για τη στάση του κ. Κωστή Χατζηδάκη και από πού καθορίζεται η συγκεκριμένη στάση… Με βάση τα όσα τονίζουν από την Ένωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X