Σχόλια

Αλ. Τσίπρας για Πεντέλη: Δεν επαρκούν τα μέτρα αποκατάστασης και οι αποζημιώσεις

Αλ. Τσίπρας για Πεντέλη: Δεν επαρκούν τα μέτρα αποκατάστασης και οι αποζημιώσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον ικανοποιημένο και χαμογελαστό Κυριάκο Μητσοτάκη την καμμένη Πεντέλη επισκέφθηκε την Κυριακή κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Συναντήθηκε μα τους κατοίκους για να ακούσει τα παράπονα και τις ανησυχίες τους,  αλλά και τον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για τα μέτρα αντιπυρικής προστασίας στην περιοχή, το καθεστώς των αποζημιώσεων των πληγέντων, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εργασίες αποκατάστασης, ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε πως τα μέχρι τώρα μέτρα αποκατάστασης των ζημιών και ειδικά οι αποζημιώσεις δεν επαρκούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε story στο Instagram από την επίσκεψή στο Ντράφι με τον Χρήστο Σπίρτζη τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κάτοικος περιοχής περιέγραψε ότι δεν υπήρχαν πυροσβεστικά και η μόνη ενέργεια της πολιτείας ήταν να τους καλούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Οπως είπε ο κάτοικος, όσοι έφυγαν βρήκαν τις ιδιοκτησίες τους με καταστροφές.

Αυτή η συμπεριφορά του Κράτους δεν δημιουργεί σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, καθώς αν κάποια στιγμή πράγματι πρέπει να εγκαταλείψουν μια περιόχη και δεν το κάνουν θα έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις

Δείτε το story του Αλέξη Τσίπρα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X