Πολιτική

Αποκαλύψεις και όχι κούφιες απειλές κύριε Πολάκη-Στο φως ΤΩΡΑ όλες οι ¨μαύρες¨ λίστες

Αποκαλύψεις και όχι κούφιες απειλές κύριε Πολάκη-Στο φως ΤΩΡΑ όλες οι ¨μαύρες¨ λίστες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Παύλος Πολάκης λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη… βωμολοχία τραβά. Αυτή τη φορά επιτέθηκε σε όλες τις εφημερίδες που επίσης του επιτέθηκαν για δηλώσεις και πράξεις του.

Ομως, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν εννοεί να καταλάβει όσο δίκιο κι΄ αν μπορεί να έχει, το χάνει όταν εκφράζεται με το δικό του απαράδεκτο τρόπο.

Επίσης, έχει απολύτως άδικο όταν εκτοξεύει απειλές του τύπου ¨έρχονται κι΄ άλλα εκτός από τον αντικαρκινικό”, εννοώντας ότι θα αποκαλύψει κι΄ άλλα σκάνδαλα εκτός από τα χαμένα 3,5 εκατ. του αντικαρκινικού έρανου.

Πρώτον. Κύριε Πολάκη καλό είναι να προχωρήσετε σε βάθος τις αποκαλύψεις για τον αντικαρκινικό έρανο με ονόματα, διευθύνσεις και ποσά. Εχετε υποχρέωση.

Δεύτερον. Να σταματήσετε τις προειδοποιήσεις και τις απειλές, να παρουσιάζετε και να αποκαλύπτετε όλα τα στοιχεία  και προπαντός να στέλνετε όλους τους ενόχους στη Δικαιοσύνη.

Τρίτον. Δεν είδαμε ακόμα επισήμως ούτε ονόματα, ούτε ποσά για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Εχετε υποχρέωση και καθήκον να τα φέρετε όλα στο φως, πράγμα που δεν έχετε κάνει.

Τέταρτον. Η κυβέρνηση να φέρει στο φως όλες τις ¨μαύρες”  λίστες και τις αργομισθίες δημοσιογράφων σε υπουργεία, τράπεζες, οργανισμούς και δημόσιες υπηρεσίες.

Επιτέλους τολμήστε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X