Σχόλια

Η Ελενα Ακρίτα με ανάρτηση φωτιά για την πρόταση μομφής: Να έρθει ο τουρίστας να λογοδοτήσει

Η Ελενα Ακρίτα με ανάρτηση φωτιά για την πρόταση μομφής: Να έρθει ο τουρίστας να λογοδοτήσει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Mε μια πολύ αιχμηρή, αλλά και καυστική σνάμα ανάρτηση σχολίασε η Έλενα Ακρίτα την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με φόντο το σκάνδαλο των υποκλοπών και την κατάλυση του Κράτους Δικαίου.

«Η πρόταση δυσπιστίας ένα στόχο έχει. Να έρθει ο τουρίστας και να λογοδοτήσει» έγραψε στο Facebook η γνωστή αρθρογράφος.

«Να απολογηθεί για τις ανομίες που έχουν θέσει σε κίνδυνο την πολιτική ζωή και την εθνική μας ασφάλεια» σημείωσε με έμφαση η Έλενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι την προηγούμενη φορά έφυγε κυνηγημένος απ’ την πίσω πόρτα. Τώρα θα το πιει το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα – αυτό ακριβώς είναι το νόημα της πρότασης δυσπιστίας».

«Για την ώρα τον εκπροσωπεί ο Γεραπετρίτης. Ο κολλητός του Φουρθιώτη. Ψηφίστε τους πάλι» υπογράμμισε καυστικά η Έλενα Ακρίτα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση

«Η πρόταση δυσπιστίας ένα στόχο έχει. Να έρθει ο τουρίστας και να λογοδοτήσει. Να απολογηθεί για τις ανομίες που έχουν θέσει σε κίνδυνο την πολιτική ζωή και την εθνική μας ασφάλεια», σημειώνει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα και καταλήγει ως εξής:

«Για την ώρα τον εκπροσωπεί ο Γεραπετρίτης. Ο κολλητός του Φουρθιώτη. Ψηφίστε τους πάλι.».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X