Επιλογές

Ο Αδωνις πήρε το όπλο του για τη… “Μακεδονία ξακουστή”

Ο Αδωνις πήρε το όπλο του για τη… “Μακεδονία ξακουστή”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αφού ο …Τσε Γεωργιάδης ,ωχ συγνώμη ο Άδωνις Γεωργιάδης  έσβησε τα κεράκια των γενέθλιων του, στη συνέχεια πήγε στην Βουλή όπου κατέθεσε  ερώτηση στον Αλ. Τσίπρα και στον υπουργό Εθν. Άμυνας Πάνο Καμμένο μπλέκοντας τις δηλώσεις της αντιπροέδρου της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ Ραντμίλα Σεκερίνσκα με την αποβολή των μαθητών στον Γέρακα που φώναξαν συνθήματα για την Μακεδονία .

 Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  χαρακτήρισε   «προκλητικές» τις δηλώσεις της Ρ. Σεκερίνσκα ότι τραγούδια όπως το «Μακεδονία ξακουστή» «δεν κινούνται στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών»,  και επεσήμανε ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν  στο «θλιβερό απόηχο της αποβολής μαθητών στον Γέρακα επειδή τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή» στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου».

Μάλιστα κατηγορεί τον Αλ. Τσίπρα για «εκκωφαντική σιωπή» η οποία αποτελεί «συγκατάθεση, παρά εναντίωση στις πρωτοφανείς απαιτήσεις της κυβέρνησης του κ. Ζάεφ»

Και ζητά να μάθει από τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθν. Άμυνας αν επιδοκιμάζουν τις δηλώσεις αυτές κι αν εκτιμούν ότι συνάδουν με το πνεύμα και την ερμηνεία της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτεί ο υπερδραστήριος Άδωνις για να μαζέψει ψηφαλάκια αν και τα πράγματα μοιάζουν λίγο δύσκολα γι’ αυτόν…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X