Σχόλια

Ο Πατούλης χόρεψε ζεϊμπέκικο και μετά το σάλο ζήτησε συγγνώμη…

Ο Πατούλης χόρεψε ζεϊμπέκικο και μετά το σάλο ζήτησε συγγνώμη…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ενώ η χώρα καιγόταν , μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του. «Χθες, πράγματι παρευρέθηκα σε μία εκδήλωση των γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο προς τιμήν τους. Προς το τέλος της εκδήλωσης και λίγο πριν από την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους και εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους» ανέφερε αρχικά.

«Την ώρα, που έβγαινα, συνέβη, ήταν μία κακιά στιγμή στην οποία θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή, έχω αποδείξει πως δεν κρύβομαι στα δύσκολα, και έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

Σχόλιο eretikos.gr: Τί σου κάνει αυτή η άτιμη η κακιά στιγμή. Αλλά  πάλι αν σου ζητούν γυναίκες της ομογένειας να χορέψεις μαζί τους, μπορεί να αρνηθείς; Ε, δεν μπορείς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X