Σχόλια

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Οδυσσέας Γρίβας (μπορεί να γίνει viral)

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Οδυσσέας Γρίβας (μπορεί να γίνει viral)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οικογένεια Γρίβα από την Καλλιθέα – Στο κλιπ ύφους σαπουνόπερας που ανέβασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας Οδυσσέας Γρίβας τον παρακολουθούμε να πηγαίνει με τον μπαμπά του στη δουλειά. Είναι εργαζόμενος είναι και επιχειρηματίας. Αγαπά την Καλλιθέα, θέλει να παίξει ρόλο στα κοινά της πόλης.

Ο Οδυσσέας Γρίβας βλέπει την ελπίδα με τον ίδιο τρόπο που το κάνει ο πατέρας του. Στο βίντεο που ανέβασε στο Facebook γινόμαστε μάρτυρες ενός μίνι διάλογου που έχουν μπαμπάς και γιος γύρω από την τύχη της επιχείρησής τους. Ο πρώτος, σε μια ομολογουμένως εξομολογητική σκηνή, ανακοινώνει πως του την παραχωρεί γιατί ήρθε η στιγμή (στη διάρκεια του προεκλογικού βίντεο;) να βγει μπροστά στο στίβο της δημιουργίας.

Αν ο Οδυσσέας Γρίβας γνωρίζει πως μπορεί να γίνει viral με τα αυτοσχέδια βίντεο που ανεβάζει στα social media τού βγάζουμε το καπέλο. Αν πιστεύει το αντίθετο, πως μέσα απ’ αυτά περνά το μήνυμα της δημιουργίας, της ευθύνης, τότε τα λόγια τελειώνουν.

Μετά τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από τον Πτολεμαΐδα, τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη που “έριξε” το Ίντερνετ αναφέροντας όλο του το σόι σε προεκλογικό βίντεο, ο Οδυσσέας Γρίβας (και ο μπαμπάς του) αξίζουν την προσοχή σας.

Η δεξαμενή “ανόθευτου” (ή το αντίθετο;) σαρκασμού που μέσα της πλέουν πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι βαθιά. Ο Οδυσσέας Γρίβας κάνει τα πάντα για να ξεχωρίσει.

Το δεύτερο βίντεο των Οδυσσέα και Κωνσταντίνου Γρίβα με τίτλο “Βόλτα στην Καλλιθέα με έναν παλιό Καλλιθεάτη” είναι ισόποσα εξομολογητικό του πρώτου…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X