Σχόλια

Ρουκέτα Στέφανου Κασσελάκη: Το μόνο προϊόν που πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα

Ρουκέτα Στέφανου Κασσελάκη:  Το μόνο προϊόν που πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το κυβερνητικό αφήγημα για εισαγόμενη ακρίβεια αποδομεί ο Στέφανος Κασσελάκης με ένα βίντεο 62 δευτερολέπτων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παραθέτει τα στοιχεία που διαψεύδουν τα επιχειρήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και τονίζει με νόημα ότι «το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα».

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης αφού εξιστορεί το χριστουγεννιάτικο παραμύθι για τη χώρα με εισαγόμενη ακρίβεια, τονίζει:

«Τι παράγει η Ελλάδα; Λάδι. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 23,7% στην τιμή του λαδιού από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Τι παράγει η Ελλάδα; Γάλα, τυρί, αυγά. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 38,9% στην τιμή των προϊόντων που παράγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Όταν η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι και στο τυρί, τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενης ακρίβειας».

«Η ακρίβεια είναι όλη δική του. Γιατί η αισχροκέρδεια είναι έργο του. Τώρα γνωρίζετε. Το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X