Σχόλια

Στέφανος Κασσελάκης: Οταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία, βρίσκει άλλο δρόμο αυτοπροστασίας

Στέφανος Κασσελάκης: Οταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία, βρίσκει άλλο δρόμο αυτοπροστασίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη με όλο και περισσότερο μεγαλύτερη σφοδρότητα. Οχι μόνο ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης, αλλά αλλάζει και το στόχο της επίθεσης. Αυτή τη φορά εξαπέλυσε σφοδρά πυρά στην οικογένεια με ανάρτηση στην οποία αναφέρει: «Οταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία, βρίσκει άλλο δρόμο αυτοπροστασίας: Γίνεται καθεστώς. Ιδίως αν πρόκειται να καλύψει εκλεκτό μέλος της».

Με αυτό τον αιχμηρό τρόπο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει τη νυχτερινή τροπολογία με την οποία ο δήμος Αθηναίων και ο νέος δήμαρχος, Χάρης Δούκας αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, πετάγονται έξω από την «Ανάπλαση Αθήνας» με τον έλεγχο της εταιρείας να περνά εξολοκλήρου στην κυβέρνηση.

 

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναδημοσιεύει την ανάρτηση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.

«Όσο ο Δήμαρχος Αθηναίων ήταν της οικογένειας, κατείχε τη θέση του Προέδρου της δημοτικής εταιρείας “Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.”. Τώρα που δεν είναι, ο Κ. Μητσοτάκης τον πετάει έξω με τροπολογία της τελευταίας στιγμής! Διαβάστε την ανάρτηση του νέου Δημάρχου Χάρη Δούκα και θα καταλάβετε τους λόγους» σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

«Η νέα δημοτική αρχή είχε προαναγγείλει ότι θα προχωρούσε σε διαχειριστικό έλεγχο στα πεπραγμένα του κ. Μπακογιάννη για τον Μεγάλο Περίπατο της Πανεπιστημίου και για άλλους “περιπάτους” με οσμή σκανδάλου» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X