Σχόλια

Στρατιωτικοί τρολάρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Μίλησε για αυξήσεις 20% που νομίζει ότι έδωσε (βίντεο)

Στρατιωτικοί τρολάρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Μίλησε για αυξήσεις 20% που νομίζει ότι έδωσε (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η «αιφνιδιαστική» επίσκεψη του πρωθυπουργού σε σούπερ μάρκετ έγινε για να σταλεί το μήνυμα ότι «καταπολεμά» προσωπικά την ακρίβεια. Την έκβαση της μάχης του την κρίνουν οι πολίτες ,βεβαίως και δεν θα βρει κανέναν να του πει ότι …νίκησε. Ούτε η κυρία στην οποία συνέστησε να αγοράσει καλλυντικά…

Αμέσως μετά από την έξοδο του από το σούπερ μάρκετ τυχαία βρέθηκε σε μία ζωντανή σύνδεση της πρωϊνής εκπομπής του Antenna και απάντησε σε ερωτήσεις. Μέχρι εδώ όλα καλά και κανένας δεν θα έδινε και ιδιαίτερη σημασία ,αφού όσα είπε ήταν γνωστά και αναμενόμενα.

 

Ωστόσο η δήλωση του πως την τελευταία 4ετία οι μισθοί έχουν αυξηθεί κατά 20%, προκάλεσε την οργή των στρατιωτικών, οι οποίοι κατά…δεκάδες μας έστειλαν το βίντεο από την συνέντευξη του και ζητούν να το αναμεταδώσουμε! Όπως μας είπαν δεν γνωρίζουν ποιους μπορεί να είχε στο μυαλό του ο πρωθυπουργός ,όταν μιλούσε για …αυξήσεις 20%!

Πάντως όχι τους στρατιωτικούς,όπως λένε με έντονο τρόπο. Το βέβαιο είναι ότι μέχρι τώρα είχαμε ζήσει πρωθυπουργούς που μας έλεγαν για τις αυξήσεις που ΘΑ έδιναν. Να που ζούμε και πρωθυπουργό που μιλά για αυξήσεις που νομίζει ότι έχει δώσει και θέλει να το πιστέψουμε κιόλας.

 

Το βίντεο όπως μας το ζήτησαν οι αναγνώστες στρατιωτικοί…

Πηγή: militaire.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X