Ελλάδα

Δολοφονία Βούλα: Η κόντρα στην Αυστραλία και η “συντριβή” της Βικτώριας Καρύδα (vid)

Δολοφονία Βούλα: Η κόντρα στην Αυστραλία και η “συντριβή” της Βικτώριας Καρύδα (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκ έχει προκαλέσει άλλη μια δολοφονία, αυτή την φορά ενός επιχειρηματία, του 46χρονου Γιάννη Μακρή μπροστά στο σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας το βράδυ της Τετάρτης (31/10/2018).

Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που θα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας και έμαθε το τραγικό περιστατικό.

Ο Γιάννης Μακρής δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και στην Αυστραλία, ανοίγοντας ένα κλαμπ το οποίο όμως δεν πήγε καλά.

Με τους συνεταίρους του, μετά το σπάσιμο της συνεργασίας τους, η κόντρα τους έφθασε στα άκρα.

Σοκαριστικές είναι και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως γύρω από το πώς έμαθε για τον χαμό του συζύγου της η Βικτώρια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, από χθες το πρωί η Βικτώρια Καρύδα βρισκόταν στην Athens Xclusive Week, καθώς συμμετείχε ως μοντέλο σε σόου σχεδιαστή.

Οι δικοί της άνθρωποι την έψαχναν στο κινητό μετά τη δολοφονία του συζύγου της, αλλά το μοντέλο δεν μπορούσε να απαντήσει καθώς βρισκόταν σε δουλειά.

Ετσι, άνθρωποι του περιβάλλοντός της, εφόσον δεν μπορούσαν να την ειδοποιήσουν τηλεφωνικώς, βρέθηκαν στον χώρο όπου γινόταν η επίδειξη. Μόλις της εξήγησαν τι είχε συμβεί, η γυναίκα κατέρρευσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X