Επιλογές

«Μυστήριο» με την είδηση ότι η ΕΛΑΣ εντόπισε 19 εκατομμύρια ευρώ- Το ΠΑΣΟΚ ζητά την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ

«Μυστήριο» με την είδηση ότι η ΕΛΑΣ εντόπισε 19 εκατομμύρια ευρώ- Το ΠΑΣΟΚ ζητά την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Μυστήριο» με την είδηση για τον θησαυρό σε σπίτι πολιτικού. Το ΠΑΣΟΚ μιλάει για Fake News, η αστυνομία λέει πως δεν πραγματοποίησε επιχείρηση, ενώ η εφημερίδα επιμένει στις πληροφορίες τους επισπεύδοντες να μην αθωώνουν διεφθαρμένους πολιτικούς.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα Δημοκρατία υποστηρίζει ότι:

«Αναφορικά με τους διάφορους επισπεύδοντες για το σημερινό (σ.σ.:χτεσινό) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, τους καλούμε να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα. Σε κάθε περίπτωση η «δημοκρατία» επιμένει στις πληροφορίες της. Ας μη βιάζονται ορισμένοι να αθωώσουν διεφθαρμένους πολιτικούς διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Συστήνουμε λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία στους ανησυχούντες».

Όσον αφορά την ανακοίνωση της Αστυνομίας η παρατήρηση είναι πως περιορίζεται να πει πως οι υπηρεσίες δεν έκαναν έφοδο σε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό και συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Την είδηση, δημοσίευε ως αποκλειστική η εφημερίδα «Δημοκρατία», φιλοξενώντας την στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο.

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ μετά την απόδειξη ότι το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» ήταν Fake News.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας ανέφερε ότι σε κρύπτη στο σπίτι πρώην πολιτικού του ΠΑΣΟΚ στο Παλαιό Ψυχικό η ΕΛΑΣ εντόπισε μετά από έφοδο 19 εκατ. ευρώ. Η εφημερίδα δημοσίευε και «αποκλειστική» φωτογραφία. Η ΕΛΑΣ σήμερα (σ.σ χτες) δημοσίευσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, διέψευσε τον εντοπισμό κρύπτης, συνεπώς και των εκατομμυρίων.

Συγκλονιστικό! Θαμμένα σε ακατοίκητο σπίτι 19 εκατ. ευρώ-Ανήκουν σε υπουργό του ΠΑΣΟΚ;

Fake News ο εντοπισμός 19 εκατ. ευρώ σε κρύπτη στο σπίτι πρώην πολιτικού του ΠΑΣΟΚ στο Π. Ψυχικό

Η αήθης επίθεση λάσπης κατά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. Την περιμέναμε εξάλλου.
Πρωταγωνιστές των fake news και πάλι οι γνωστοί εκφραστές του Καραμανλισμού, οι θερμοί υποστηρικτές του ομοϊδεάτη τους Υπουργού των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που ως γνωστόν ειδικεύεται διαχρονικά στις προβοκάτσιες.
Και πάλι εξευτελίστηκαν. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Ακολούθησε η διάψευση από την αστυνομία και ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε δήλωση του αναφέρει ότι «οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.»

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X