Θέμα

Ραγδαίες εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη: Η 41χρονη έγκυος που αγνοούνταν δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Ραγδαίες εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη: Η 41χρονη έγκυος που αγνοούνταν δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη που αγνοείται από την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, η 41χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε. Δράστης της δολοφονίας είναι ο σύντροφός της.

Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν πως ο δράστης του εγκλήματος ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου του για να εξαφανίσει το πτώμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φίλος του ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφος της γυναίκας ήταν εκείνος που τη σκότωσε και πως του ζήτησε βοήθεια για να εξαφανίσει το πτώμα. Όπως είπε, έβαλαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα κουτί με το δικό του αυτοκίνητο το μετέφεραν σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, όπου και το πέταξαν.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του είναι υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο ότι απέρριψαν τη σορό.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Ο σύντροφος της 41χρονης έχει καταγγελθεί από την αδερφή του για ξυλοδαρμό

Για ξυλοδαρμό έχει καταγγελθεί από την αδελφή του ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή Όπως αναφέρει η εκπομπή Tlive του Alpha, ο άνδρας έχει καταδικαστεί πέντε φορές.

Όπως λέει η αδερφή του συντρόφου της 41χρονης, ο άνδρας την χτύπησε τόσο άσχημα που κατέληξε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, ενώ έχει αμνησία και μερική απώλεια ομιλίας. Και όλα αυτά γιατί της ζήτησε χρήματα και η κοπέλα τού απάντησε ότι δεν είχε.

Ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου που εξαφανίστηκε δεν έχει συλληφθεί ποτέ από την αστυνομία, καθώς ουδέποτε εντοπίστηκε στις διευθύνσεις που είχε δώσει στις Αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, ο άνδρας ζητούσε συχνά χρήματα από την αδερφή του και όταν εκείνη σταμάτησε να τού δίνει τότε έγινε αρκετά βίαιος απέναντί της και τη χτύπησε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X