Θέμα

Συνταρακτική αποκάλυψη από την “Εστία”: Η Μαρέβα έστειλε sms στον Μαρινάκη και του ζητά να τα βρουν

Συνταρακτική αποκάλυψη από την “Εστία”: Η Μαρέβα έστειλε sms στον Μαρινάκη και του ζητά να τα βρουν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Μία συνταρακτική αποκάλυψη κάνει η Εστία. Σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο φύλλο που κυκλοφορεί την Κυριακή αποκαλύπτει ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού έστειλε  sms στον Βαγγέλη Μαρινάκη  και του ζητά να τα βρουν. Ο τίτλος της εφημερίδας είναι: Το sms Μαρέβας προς Μαρινάκη: «Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς».
Πρόκειται για αποκάλυψη “βόμβα” για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι παραδοχή ότι οι δύο παραιτηθέντες, ο υπουργός Επικρατείας   Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος πήγαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη ύστερα από συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εν γνώσει της συζύγου Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Να υποθέσουμε ότι η συνάντηση των υπουργών με τον εφοπλιστή έγινε ύστερα από συνεννόηση με τη Μαρέβα, αλλά όχι με τον πρωθυπουργό, θα είναι επιστημονική φαντασία και τεράστιο θεσμικό ολίσθημα. Αρα το αποκλείουμε, γιατί αν το δεχθούμε θα έπρεπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παραιτηθεί…χτες.
Το δεύτερο είναι η παραθεσμική παρέμβαση της συζύγου του πρωθυπουργού. Αλήθεια με ποια ιδιότητα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη παρεμβαίνει στη λειτουργία της κυβέρνησης  και μάλιστα ζητά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τα βρουν και να ακούσει τους υπουργούς; Κι΄αν παρεμβαίνει σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, δικαιούται κανείς να υποθέσει βάσιμα ότι παρεμβαίνει και σε άλλες πλευρές του κυβερνητικού έργου, πράγμα που συνιστά πολιτικό ολίσθημα τεράστιας σημασίας.
Η Εστία αποκαλύπτει επίσης, ότι το μήνυμα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη το επιδείκνυε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους καλεσμένους στο σπίτι του.
Ομως, η παρέμβαση της συζύγου του πρωθυπουργού ήταν τελικά άκαρπη και στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον χαρακτήρισε παράκεντρο με το οποίο δεν θα συγκυβερνήσει και τον κάλεσε να κατέβει στην πολιτική αρένα.
Για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα έκανε μία πύρινη ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος στην οποία αναφέρει: «Πρόκειται για   Συγκλονιστικες αποκαλύψεις στην ΕΣΤΙΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ απο τον Μαν.Κοττακη.
Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει ο ατάλαντος γόνος.
Θα διαψεύσει κι αυτό το δημοσίευμα με τα ατράνταχτο στοιχεία ο Μητσοτάκης; Η θα προτιμήσει και σ αυτή την περίπτωση να ρίξει τη γυναίκα του στα σκυλιά όπως έκανε με τους δυο υπουργούς;»
Στο ίδιο δημοσίευμα ο Μανώλης Κοττάκης αποκαλύπτει και τη μυστική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X