Παρασκήνιο

Τρώει τη…σφαίρα ο Χαρδαλιάς αντί του Μητσοτάκη και ανακοινώνει παράταση lockdown!

Τρώει τη…σφαίρα ο Χαρδαλιάς αντί του Μητσοτάκη και ανακοινώνει παράταση lockdown!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τελικά… Χαρδαλιάς! Τι θέλουν να πετύχουν στην κυβέρνηση και “βγάζουν μπροστά” τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας;

Το παρασκήνιο είναι πλούσιο…

Ο Χαρδαλιάς “ασπίδα” για τον Μητσοτάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας μετατίθεται ο προγραμματισμός για το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού που θα εμπεριέχει τον οδικό χάρτη της σταδιακής άρσης του γενικού απαγορευτικού, το οποίο θεωρητικά λήγει την ερχόμενη Δευτέρα (30.11).

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, τον άχαρο ρόλο της ανακοίνωσης που θα αφορά τη χρονική επιμήκυνση του λουκέτου –κατά μία ή δύο εβδομάδες- θα αναλάβει ο Νίκος Χαρδαλιάς στην απογευματινή ενημέρωση της Παρασκευής.

Lockdown: Τσιόδρας προτείνει, Μητσοτάκης αποφασίζει! Όλα τα σενάρια

Με τον τρόπο αυτό, θα επιχειρηθεί να μην… αμαυρωθεί το πορτρέτο του Κυριάκου Μητσοτάκη από άλλη μία «ομολογία ήττας» στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά να συνοδευτεί από νότες αισιοδοξίας περί σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα. Το κυβερνητικό πλάνο θα εμπεριέχει σίγουρα ενόψει της εορταστικής περιόδου την απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό και του λουκέτου σε όλα τα τουριστικά χειμερινά θέρετρα, αλλά και τα χιονοδρομικά κέντρα.

Κυβερνητικές πηγές, υπό την πίεση των ιδιοκτητών των πολυεθνικών, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τις 14 Δεκεμβρίου και της εστίασης -μία εβδομάδα αργότερα- «υπό αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις και εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέπουν»…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X