Media

Βαρδινογιάννης και Κυριακού εναντίον Μαρινάκη

Βαρδινογιάννης και Κυριακού εναντίον Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

“Πόλεμος”  τηλεοπτικός ξεκίνησε. Θα έχει, όμως επιπτώσεις και στο πολιτικό πεδίο. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο ιστότοπος e-tetradio, ο οποίος εξειδικεύεται σε ρεπορτάζ των media, οι Βαρδινογιάννης και Κυριακού έχουν κηρύξει άτυπο “πόλεμο”  στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στόχος των δύο ιδιοκτητών τριών καναλιών να μην αποκτήσει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού τη Forthnet η οποία είναι ιδιοκτήτρια της Nova. Ο τηλεοπτικός “πόλεμος” θα έχει και πολιτικές διαστάσεις και η κυβέρνηση αναμένεται να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Κι΄ αυτό γιατί αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτήσει τη Nova θα βρει απέναντί τους Βαρδινογιάννη και Κυριακού. Αν αποτρέψει την αγορά, τότε θα αντιμετωπίσει την οργή του Μαρινάκη.

Πάντως, όπως επισημαίνει το e-tetradio από την περασμένη εβδομάδα και με αφορμή την κατάθεση επίκαιρης ερώτησης 43 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι τηλεοπτικοί σταθμοί ALPHA, STAR και ΑΝΤ1 έχουν ξεκινήσει τις βολές εναντίον της πρότασης Μαρινάκη, που αφορά στην αγορά του… συνόλου των δανείων (ύψους 300 εκ ευρώ), καθώς και τις μετοχές που κατέχουν οι τράπεζες προς 40 με 45 εκατ. ευρώ, ποσό που ο επιχειρηματίας προτίθεται να καταθέσει τοις μετρητοίς!

Η επιθετική διάθεση εναντίον του Μαρινάκη θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες… Ενώ θα αναδειχθούν στην κοινή γνώμη μέσω των δελτίων ειδήσεων των καναλιών τα βασικά σημεία της Συριζαικής ερώτησης, ιδιαίτερα το “κούρεμα” των δανείων της εταιρίας, η συγκέντρωση Μέσων στα χέρια λίγων, δηλαδή του Μαρινάκη, αλλά και τα ποδοσφαιρικά, τονίζοντας οτι ο Ολυμπιακός θα ελέγχει πώς και πότε θα πληρώνονται οι υπόλοιπες ομάδες!

Σημειώνεται ότι από το 2016 οι δανείστριες τράπεζες που ελέγχουν το 36,2% της εταιρίας ξεκίνησαν τη διαδικασία εύρεσης επενδυτή, προσλαμβάνοντας για σύμβουλο την επενδυτική τράπεζα Nomura. Όλο αυτό το διάστημα οι τράπεζες έχουν απορρίψει επενδυτές… Αλλα έχουν προηγηθεί διαπραγματεύσεις με Vodafone-Wind. Ενώ πρόσφατα είχαν αποκλειστικές διαπραγματεύσεις και με τον ΑΝΤ1. Ωστόσο η πρόταση της Alter Ego υποχρεώνει τώρα τις τράπεζες να προχωρήσουν επίσης σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την πλευρά Μαρινάκη…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X