Διεθνή

Ο σερ Άντονι Χόπκινς ως μοντέλο για ιταλικό οίκο υψηλής ραπτικής (pics)

Ο σερ Άντονι Χόπκινς ως μοντέλο για ιταλικό οίκο υψηλής ραπτικής (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ράβει θρύλους από το 1945» είναι το μότο του οίκου μόδας Brioni. Πρόσφατη τρανή απόδειξη η επιλογή του σερ Άντονι Χόπκινς ως πρωταγωνιστή της καμπάνιας του οίκου για την κολεξιόν Φθινόπωρο 2017-Χειμώνας 2018.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ουαλός ηθοποιός πόζαρε στον φακό του φωτογράφου Γκρέγκορι Χάρις και η καμπάνια αναμένεται να ντεμπουτάρει την 1η Σεπτεμβρίου στις διαφημιστικές πινακίδες στα αεροδρόμια της Ρώμης, στον αερολιμένα Malpensa στο Μιλάνο και στο Πεκίνο.

H καμπάνια θα δημοσιευθεί, επίσης,  σε επιχειρηματικές και οικονομικές εφημερίδες στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, μεταξύ των οποίων οι «The Wall Street Journal», «The Financial Times», «The New York Times», «Frankfurter Allgemeine Zeitung» και «Nikkei Business Publications», όπως και σε πασίγνωστα ένθετα έντυπα όπως τα «T Magazine» και «WSJ. Magazine».

«Θεωρείται ένας από τους πιο παραγωγικούς και πολύπλευρους ηθοποιούς της εποχής μας. Η καριέρα του Σερ Χόπκινς περιλαμβάνει εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις στη σκηνή, το κινηματογραφικό και την τηλεόραση για σχεδόν πέντε δεκαετίες. Η σειρά των εμβληματικών του παραστάσεων, τα ποικίλα βραβεία και η κομψή φύση του τον επιβεβαιώνουν ως την απόλυτη έμπνευση  για τον άνδρα της Brioni», τονίζει στη σχετική ανακοίνωση του ο ιταλικός οίκος μόδας.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X