Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ώρα μηδέν…

Παναθηναϊκός ώρα μηδέν…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις για το μαραμένο «τριφύλλι»! Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον… πάτο και μόνο οι φανέλες του θύμισαν στην Κέρκυρα την μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστούσε κι ενέπνεε σεβασμό!
Κρατήστε τη λέξη «σεβασμός» είναι αυτή που έχει ξεχαστεί στις τάξεις του «τριφυλλιού» και την ευθύνη φέρει αποκλειστικά η διοίκηση.

Κόντρα στην Κέρκυρα οι παίκτες δεν σεβάστηκαν την φανέλα που φοράνε, αφού από τα πρώτα λεπτά είχαν στο μυαλό του πως θα μανουριάσουν μεταξύ τους, με τους διαιτητές, με το χορτάρι… με το ίδιο τους το σορτσακι. Δεν είναι δυνατόν οι ποδοσφαιριστές που πριν από λίγες μέρες πάλεψαν κόντρα στην Μπιλμπάο να μην μπορούν να αλλάξουν ούτε τρεις πάσες με αντίπαλο μια νεοφώτιστη ομάδα.
Στην Κέρκυρα για ακόμη ένα ματς οι διαιτητές δεν έδωσαν ούτε τα αυτονόητα στους παίκτες του «τριφυλλιού». Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει πρώτη φορά, αλλά αποτελεί πλέον συνήθεια που έχει γίνει λατρεία για τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Μηδέν σεβασμός λοιπόν κι από τους άρχοντες των αγώνων.
Ο σεβασμός κερδίζεται και όπως λέει και ο λαός «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Όταν η ίδια η διοίκηση δεν σέβεται τον ίδιο τον σύλλογο που υπηρετεί τότε το αποτέλεσμα είναι «μηδέν εις το πηλίκο».
Ο Γιάννης Αλαφούζους με τραγικές επικοινωνιακές τακτικές, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις προς τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές, ουσιαστικά έριξε το πρώτο τουβλάκι για να ξεκινήσει το ντόμινο των διοικητικών εξελίξεων. Είναι ξεκάθαρο ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αφήσει στο έλεος του Θεού τον Μαρίνο Ουζουνίδη και λόγω της αδιαφορίας που παρουσιάζει σε όλους το τομείς το «τριφύλλι» δεν μπορεί να ανθίσει σε ξέφραγο αμπέλι.

Το ότι ο Παναθηναϊκός είναι παρατημένη ομάδα από τη διοίκησή του Γιάννη Αλαφούζου είναι ξεκάθαρο.
-Η ομάδα λειτουργεί χωρίς «αντι- Λυμπερόπουλο» και ο Ουζουνίδης τρέχει και δεν φτάνει.
-Τα νεύρα ακόμη και νεοφερμένων ποδοσφαιριστών σημαίνει ότι οι καθυστερήσεις στις πληρωμές συνεχίζονται.
-Τις υποσχέσεις στον κόσμος για γήπεδα, ανακαίνιση Λεωφόρου, ανανέωση του Μολέδο δεν τις πιστεύουν πλέον ότι όσοι στέλνουν τα non paper.
-Τεράστιο το επικοινωνιακό λάθος ότι ο Παναθηναϊκός συμπλέει πλέον με τον «αιώνιο» αντίπαλό του στα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου.
– Ακόμη μεγαλύτερο το γεγονός ότι η διοίκηση έμπλεξε την ομάδα σε πολιτικά παιχνίδια.
-«Θέλω να διατηρηθεί ο βασικός κορμός…», είχε πει ο Ουζουνίδης στην έναρξη της σεζόν. Η απάντηση από τη διοίκηση είναι ότι πουλήθηκαν Ζέκα, Μπεργκ, και δεν έμειναν οι Κλωναρίδης, Εμποκού.

Η μπάλα απλά έχει χαθεί στο «πράσινο» στρατόπεδο και κανείς από την τωρινή διοίκηση δεν μπορεί να εμπνεύσει ακόμα και τους απλούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού ή να κάνει έστω μια κίνηση για να αλλάξει το συννεφιασμένο τοπίο.
Με βάση όλα τα παραπάνω η αλλαγή σελίδας στον διοικητικό τομέα βρίσκεται προ των πυλών. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε ένα πρώτο μήνυμα ελπίδας και όλοι στις τάξεις του Παναθηναϊκού περιμένουν το επόμενο βήμα με κομμένη την ανάσα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X