Ελλάδα

Χώρισαν μετά από 4 χρόνια γάμου ο Νίνο… και η Χρυσή Βαρδινογιάννη

Χώρισαν μετά από 4 χρόνια γάμου ο Νίνο… και η Χρυσή Βαρδινογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Από τον Ιούνιο έχουν χωρίσει o Νίνο Ξυπολιτάς και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του Γιώργου και της Αγάπης Βαρδινογιάννη
Οι δικοί τους άνθρωποι θεωρούν ότι η απόφασή τους είναι προσωρινή, ωστόσο οι δυο τους, αν και δεν έχουν καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου, ήδη κατοικούν σε διαφορετικά σπίτια.
Στην πραγματικότητα το μέχρι πρότινος ευτυχισμένο αντρόγυνο δεν το χωρίζει κάποιο αγεφύρωτο χάσμα. Λέγεται ότι απλώς βαρέθηκαν το «μαζί».  Η είδηση του διαζυγίου τους δημοσιοποιήθηκε από το περιοδικό «Hello».
Η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι κόρη του Γιώργου και της Αγάπης Βαρδινογιάννη και ανήκει στη δυναμική γενιά της μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας.
Η Χρυσή έχει κάνει σπουδές στη γραφιστική και μία από τις επαγγελματικές ασχολίες της ήταν η διαφημιστική εταιρεία Karamella, η οποία ανήκει στη μητέρα της, έχει κληρονομήσει το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα της. Η ίδια μάλιστα είναι τόσο δυναμική, που συνεχίζει να διευρύνει τις σπουδές της.
Αν και οι γονείς της ονειρεύονταν να τη δουν να διαγράφει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της διαφήμισης αναλαμβάνοντας τα ηνία της Karamella, η Χρυσή επέλεξε να συνδυάσει τη δουλειά με το μεγάλο της έρωτα, τη μουσική κι έτσι από το 2009 η εντυπωσιακή ξανθιά έχει αναλάβει επικεφαλής της νέας δισκογραφικής εταιρείας Spicy.
Είδηση που κανείς δεν περίμενε ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO. Ο Νίνο Ξυπολιτάς και η Χρυσή Βαρδινογιάννη αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τέσσερα -4-χρόνια γάμου.
Mε τον ίδιο αθόρυβο και διακριτικό τρόπο που γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν ο Νίνο και η Χρυσή, έτσι φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους. Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι δεν είχε πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση, με την τελευταία τους να είναι τον Ιανουάριο του 2016!
Πηγή: HELLO

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X