Auto - Moto

Φωτιά στη Ν. Πέραμο από αυτοκίνητο – Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου

Φωτιά στη Ν. Πέραμο από αυτοκίνητο – Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (13/8) σε όχημα στον παράδρομο στο 29ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας.

Στο σημείο έσπευσαν 58 πυροσβέστες με 21 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, καθώς η φωτιά επεκτάθηκε και σε δασική έκταση στην περιοχή Νεράκι του δήμου Νέας Περάμου.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι με κατεύθυνση προς το βουνό και αυτό οδήγησε την πυροσβεστική να ενισχύσει τις δυνάμεις της και πλέον στο σημείο επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 24 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Αναμένεται το πρώτο φως του ήλιου για να σηκωθούν και τα αναέρια μέσα.

Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας μέχρι τον Κόμβο της Νέας Περάμου στο ρεύμα προς Κόρινθο και η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, χωρίς όμως να απειλούνται άμεσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X