Auto - Moto

Κίνηση Τώρα: Κυκλοφοριακό «χάος» λόγω της απεργίας

Κίνηση Τώρα: Κυκλοφοριακό «χάος» λόγω της απεργίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κίνηση Τώρα: Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί της Αθήνας και σήμερα, Τετάρτη, καθώς αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους. Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα – Χάρτης
Πρωινό κόλασης για τους οδηγούς που κινούνται στο λεκανοπέδιο της Αθήνας και σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου, καθώς αυξημένο είναι το μποτιλιάρισμα στους δρόμους.

Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη.

Στο «κόκκινο» είναι ο Κηφισός, στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι την Αχαρνών, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στην Λεωφόρο Μεσογείων και στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί και στην παραλιακή, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος του Αγίου Κοσμά.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό:

Κίνηση Τώρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα εφαρμόσει η ΕΛ.ΑΣ. από τις 09:30 στο κέντρο της Αθήνας για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση –όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών– σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόροι Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X