Αλέκα Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ αριστερό DNA (vid)

Η Αλέκα Παπαρήγα στη διάρκεια της τοποθέτησής της για τις απεργίες στο πλαίσιο της συζήτησης του Πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, ήταν καυστική απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον καιρό που βρισκόταν στην αντιπολίτευση.

Όπως είπε «ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι ήταν μια μικρή δύναμη στο συνδικαλιστικό κίνημα, έχει σοβαρές ευθύνες για κρισιακά και εκφυλιστικά φαινόμενα στο κίνημα, από τις προηγούμενες δεκαετίες». Παράλληλα, τόνισε πως «Αριστερό προφίλ είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, αριστερό DNA δεν είχε ούτε με το 4%. Προφίλ ναι, αριστερότατο».

Απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πριν αναλάβει την ηγεσία της χώρας, η βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, περιέγραψε τη διαδικασία περιφρούρησης της απεργίας, υπογραμμίζοντας ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκονταν ποτέ εκεί.

«Πόσες φορές πήγατε στις 3 το πρωί που στήνονται οι απεργιακές φρουρές για να πετύχει μια απεργία. Τηλεφωνούσαν οι εργάτες και έλεγαν «για να απεργήσω κάντε απεργιακές αλυσίδες απ’ έξω» και δεν τους κοιτούσαμε αφ’ υψηλού. Εσείς ερχόσασταν φρεσκοξυρισμένοι, αγουροξυπνημένοι στις 11 η ώρα στις κεντρικές συγκεντρώσεις για να πετάξετε κανένα γιαουρτάκι» είπε χαρακτηριστικά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ