Media

Αλίκη Κατσαβού: «Έτσι είπα στον Φοίβο ότι πέθανε ο πατέρας του»!

Αλίκη Κατσαβού: «Έτσι είπα στον Φοίβο ότι πέθανε ο πατέρας του»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι ώρες δύσκολες, τα λόγια μοιάζουν λίγα… Τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε στον γιο τους Φοίβο ότι δεν θα ξαναδεί τον πατέρα του, Κώστα Βουτσά, εξομολογείται η τελευταία σύζυγος του δημοφιλούς ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, μιλώντας στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Συγκλονισμένη η Αλίκη Κατσαβού

«Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός και να συνηθίσω αυτή τη μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Στήριγμά μου και άξονας στη ζωή μου πλέον είναι ο μικρός Φοίβος. Είναι 3.5 ετών και φιλτράρει όλο αυτό με το παιδικό μυαλό του».

Aλίκη Κατσαβού: Αλλαγή στο Instagram μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Για το πώς το είπε στον γιο τους δήλωσε συγκεκριμένα: «Οι ειδικοί με συμβούλευσαν να μιλήσω με απλά λόγια και να πω ακριβώς αυτό που έχει συμβεί. Του το είπα. Ο μικρός ακόμα το επεξεργάζεται. Ζητάει και ρωτάει πού είναι ο πατέρας του».

Η Α. Κατσαβού δήλωσε επίσης για το είναι αυτό που της λείπει περισσότερο από τον Κώστα Βουτσά: «Μου λείπει το χιούμορ του, μου λείπουν οι χαρούμενες μέρες. Έφυγε η χαρά μου. Σκεφτόμαστε με τις κόρες του να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε εκείνον στο θέατρο Περοκέ που ήταν το πρώτο όπου έπαιξε και να καλέσουμε όλους τους φίλους του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X