Show Biz

Άνδρος: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τα σκουπίδια και ο Δήμαρχος (pics&vid)

Άνδρος: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τα σκουπίδια και ο Δήμαρχος (pics&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Άνδρο o ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο- που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Πάρο- δείχνει σκουπίδια και μπάζα στο βυθό της θάλασσας του νησιού.

Αποτέλεσμα εικόνας για Leonardo DiCaprio andros

«Ήταν όλα κολλημένα στο βυθό της θάλασσας στο νησί της Άνδρου στην Ελλάδα», έγραψε στον λογαριασμό του ο Leonardo DiCaprio, μαζί με ένα σχετικό βίντεο που δείχνει πλαστικά καθίσματα ,λεκάνη τουαλέτας ,πλαστικές σακούλες και δίχτυα αλιείας στο βυθό της θάλασσας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Leonardo DiCaprio andros

Ο ακτιβιστής ηθοποιός, γνωστός για την περιβαλλοντική του ευαισθησία, υπογράμμισε τη σοβαρότητα της περιβαλλοντικής καταστροφής που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος.

Στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο απάντησε ο δήμαρχος του νησιού, Θεοδόσης Σουσούδης:
«Δυστυχώς, το ύφος αυτής της ανάρτησης μας αδικεί και δίνει την εντύπωση ότι ολόκληρο το νησί βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο δήμαρχος .

«… Το λάθος μας ήταν ότι δεν ερευνήσαμε τη θάλασσα με τους δύτες να δουν αν μέσα είχε απορρίμματα, γιατί νομίζαμε ότι ο όγκος των σκουπιδιών και των μπάζων δεν θα είχε φτάσει στο νερό, μετά την μεγάλη καταιγίδα το 2011 από τότε λιμνάζει αυτή η υπόθεση » τόνισε στην «Κ» και στο OPEN.

https://www.instagram.com/p/B0_PDBAFXcb/?utm_source=ig_embed

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Σάλος: Δεκάδες καταγγελίες κατά του Πλάθιντο Ντομίνγκο για σεξουαλική παρενόχληση(pics)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X