Αθλητισμός

Εφιάλτης Μέσι για την Μπαρτσελόνα

Εφιάλτης Μέσι για την Μπαρτσελόνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος, ο εφιάλτης για την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι. Οχι δεν είναι τραυματισμένος, ούτε απειλείται η αγωνιστική του παρουσία από κάτι άλλο. Κάτο χειρότερο συμβαίνει.

Λήγει το συμβόλαιό του το 2018 και από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει, καθότι δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Καταλωνίας.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Αγκουστί Μπενεντίτο, υποψήφιος για την προεδρία της Μπαρτσελόνα το 2010 και το 2015. Αποκάλυψε ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς και, ως εκ τούτου, από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει για οποιονδήποτε άλλο σύλλογο αφού το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο 2018.
 «Έχουν αφήσει στο τέλος την ανανέωση του Μέσι, είναι ο σημαντικότερος παίκτης … και ακόμα δεν έχει υπογράψει, είναι ανησυχητικό. Η περίπτωση του Μέσι μπορεί να είναι χειρότερη από αυτή του Νεϊμάρ επειδή είναι ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου», δήλωσε ο Καταλανός επιχειρηματίας σε συνέντευξή του στην Onda Cero.
 Ο Μπενεντίτο, ο οποίος ετοιμάζει μια πρόταση μομφής κατά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, έκανε έντονη κριτική στον πρόεδρο Ζοσέπ Μπερτομέου, επικρίνοντάς τον για κακοδιαχείριση στην ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι.
 «Ο Μέσι πάντα ήθελε μια ανταγωνιστική ομάδα και η κατάσταση είναι ανησυχητική. Η αίσθηση που έχω είναι ότι η διοίκηση δεν γνωρίζει τι ψάχνει στην αγορά. Αν έρθει ο Σέρι θα έχουμε 11 μέσους. Έχουμε χάσει τον Νεϊμάρ και πήραμε τον Παουλίνιο. Ο Μπαρτομέου είπε ότι το συμβόλαιο του Μέσι έχει ανανεωθεί από τον Ιούνιο, αλλά αυτό δεν συνέβη. Αν δεν έχει υπογράψει ακόμα, είναι επειδή έχει αμφιβολίες». 
 Τον Ιούλιο, οι Καταλανοί ανακοίνωσαν μια συμφωνία με τον Μέσι μέχρι το 2021, αλλά, με βάση τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρόμπερτ Φερνάντες στην παρουσίαση του Παουλίνιο, φαίνεται πως υπάρχει μεν συμφωνία αλλά όχι υπογραφές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X