Αθλητισμός

«Ανάσα» για τον Παναθηναϊκό: Η Αλ Αΐν δίνει λύση για τις πληρωμές στις 30/9

«Ανάσα» για τον Παναθηναϊκό: Η Αλ Αΐν δίνει λύση για τις πληρωμές στις 30/9
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται οικονομικά σε μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ιστορίας του. Το λογιστήριο της ΠΑΕ ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο ότι χρειάζεται 3,85 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Μιλάμε για ρύθμιση της Εφορίας, ασφαλιστικές εισφορές, τήρηση διακανονισμών και την καταβολή της δόσης του Οκτωβρίου στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Το 1 εκατομμύριο μπήκε στα ταμεία μετά τη συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η πληρωμή της εφορίας ολοκληρώθηκε για τις οφειλές Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, όμς παραμένουν σημαντικά κενά.

Η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες για να συγκεντρώσει έσοδα. Ο Γιάννης Αλαφούζος πλήρωσε 3,5 εκατομμύρια ευρώ στις 20 Σεπτεμβρίου για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας του ΣΚΑΪ και δεν έχει ρευστότητα αυτές τις μέρες.

Ωστόσο η ελπίδα είναι εδώ για το Τρυφίλλι, καθώς έρχεται ανάσα από τα Εμιράτα! Από την Τρίτη είναι πιθανό να δοθεί και η τελευταία δόση ύψους 700.000 ευρώ, που οφείλει η Αλ Αΐν στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Μπεργκ. Εκπρόσωπος της ομάδας του Άμπου Ντάμπι έχει έρθει στην Αθήνα και συζητά με τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού για την οφειλή, με σκοπό να καταλήξουν σε συμβιβασμό. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να εξασφαλίσουν άμεσα το ποσό που χρειάζονται για να φανούν συνεπείς στις 30/9 και προτείνουν διακανονισμό για το υπόλοιπο. Κάτι που φαίνεται πως θα αποδεχτούν οι Άραβες, με αντάλλαγμα την απόσυρση της προσφυγής στη FIFA.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X