Αθλητισμός

Απόφαση «βόμβα» σε δικαστήριο στην Ισπανία: «FIFA και UEFA δεν μπορούν να βάλουν εμπόδια»

Απόφαση «βόμβα» σε δικαστήριο στην Ισπανία: «FIFA και UEFA δεν μπορούν να βάλουν εμπόδια»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκεκριμένα, δικαστήριο της Μαδρίτης έχει βγάλει απόφαση-βόμβα κατά την οποία η UEFA και η FIFΑ δεν μπορούν να προσφύγουν κατά τη διοργάνωσης αλλά και να τιμωρήσουν παίκτες και ομάδες που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν σε αυτό, τουλάχιστον προς το παρόν.

Κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις θα συνεχίσουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους, όπως και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πρακτικά, πρόκειται για μια πρώτη δικαίωση και μία πρώτη νίκη των ανθρώπων της Super League, ωστόσο η απόφαση είναι προσωρινή και η υπόθεση θα επανεξεταστεί ξανά.

Σημειώνεται, ότι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει ξεσπάσει «πόλεμος» μετά την ανακοίνωση 12 συλλόγων «κολοσσών» για τη δημιουργία της European Super League. UEFA, FIFA και κυβερνήσεις έχουν δημιουργήσει ένα κοινό μέτωπο με στόχο να αποτρέψουν τα σχέδια τους.

Τόσο η UEFA, όσο κι η FIFA είναι αποφασισμένες να το φτάσουν στα άκρα, κάνοντας λόγο για αποκλεισμούς τόσο συλλόγων, όσο και παικτών που θα αγωνιστούν στην ESL.

 

Θρίλερ στην Κω: Συνελήφθη Αιγύπτιος για κατασκοπεία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X