Media

Έφθασε η FIFA+ με 1.500 παιχνίδια το μήνα

Έφθασε η FIFA+ με 1.500 παιχνίδια το μήνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη «μάχη» του streaming μπαίνει και η FIFA, λανσάροντας την αμιγώς  ποδοσφαιρική διαδικτυακή πλατφόρμα της FIFA+.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρουσίασε τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία έχει στόχο τη μετάδοση τουλάχιστον 40.000 αγώνων ετησίως από όλον τον κόσμο. Με την έναρξη της streaming πλατφόρμας μεταδίδονται ήδη 1.400 αγώνες μηνιαίως,  ενώ υπάρχει «ταινοθήκη» αγώνων με περίπου 2.500 βίντεο, από τη δεκαετία του 1950!

Kαθώς προχωρούν οι ετοιμασίες για το Μουντιάλ του Κατάρ, η FIFA ανακοίνωσε ότι, εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ανδρών- κάθε αγώνα του οποίου θα καλύψει το FIFA+- θα καλυφθεί τηλεοπτικά και η αντίστοιχη γυναικεία διοργάνωση, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί έως τώρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί νέο αρχειακό υλικό που θα ανέρχεται στις συνολικά 2000 ώρες.

Το FIFA+ θα προσφέρει, σε απευθείας μετάδοση, ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από πρωταθλήματα χωρών, από όλο τον κόσμο, στατιστικά aγώνων, πρωτότυπο περιεχόμενο υψηλής- όπως τονίζεται- ποιότητας και πολλά άλλα ακόμη.

Ο συνδρομητής του FIFA+, μιλώντας με αριθμούς,  θα έχει πρόσβαση σε περισσότερους από 29.000 αγώνες ανδρών, πάνω από 11.000 αγώνες γυναικείων ομάδων που θα μεταδοθούν από την πλατφόρμα της FIFA  έως το τέλος του  έτους. Δηλαδή, με τα στοιχεία που δίδει η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, από την OTT της θα μεταδίδονται συνολικά περισσότερα από 40.000 ματς!

Όλα αυτά με δωρεάν συνδρομή! Που σημαίνει με πρόχειρους υπολογισμούς, ότι όποιος μπαίνει στο FIFA+ θα έχει καταρχας τη δυνατότητα παρακολούθησης 46 ποδοσφαιρικούς αγώνες, από όλο τον πλανήτη, σε καθημερινή βάση, σε απευθείας μετάδοση.

Στο FIFA+ Originals, το πρωτογενές περιεχόμενο της πλατφόρμας περιλαμβάνονται παραγωγές για τους Ροναλντίνιο, Ντάνι Άλβες, Ρονάλντο, Ρόμελου Λουκάκου, Λούσι Μπρονζ, Κάρλι Λόιντ και πολλά ακόμα αστέρια που ποδοσφαιρικού γαλαξία.

Η πλατφόρμα FIFA+ θα είναι σε διαθέσιμη smart tv, tablet, smartphones και φυσικά υπολογιστές και αρχικά θα είναι διαθέσιμη σε πέντε γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ισπανικά), αλλά υπάρχει στόχος να προστεθούν άλλες έξι γλώσσες μέχρι τα τέλη του 2022.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X