Αθλητισμός

Χειρουργείο καρδιάς για το γιο του Σακίλ Ο’Νιλ!

Χειρουργείο καρδιάς για το γιο του Σακίλ Ο’Νιλ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ώρες αγωνίας για τον σπουδαίο Σακίλ Ο’Νιλ και το γιο του Σαρίφ! Ο νεαρός που είναι από τους πιο ταλαντούχους παίκτες κολλεγιακού πρωταθλήματος θα χάσει την σεζόν 2018-2019 λόγω του χειρουργείου που θα υποβληθεί.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο 18χρονος αποφάσισε να παίξει στο Πανεπιστήμιο UCLA, με στόχο μέσα από το πρόγραμμά του να προετοιμαστεί για το άλμα στο ΝΒΑ και τον επαγγελματικό αθλητισμό.

Τελικά, ο Σαρίφ Ο’ Νιλ θα χρειαστεί να περιμένει για να κάνει το ντεμπούτο του, καθώς οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά που πρέπει να αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση!

Ο Σαρίφ Ο’ Νιλ θεωρήθηκε ένας από τους κορυφαίους παίκτες των high schools το 2018, είχε δεκάδες προτάσεις από Πανεπιστήμια που του έδιναν υποτροφία, είχε δώσει τα χέρια με το Αριζόνα μα τελικά επέλεξε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να παίξει στο UCLA.

«Ευχαριστώ τον Θεό που το ιατρικό επιτελείο του UCLA βρήκε έγκαιρα το πρόβλημά μου. Είναι αρκετά σοβαρό για να χρειάζομαι επέμβαση στο άμεσο μέλλον. Στη διάρκεια της αποθεραπείας θα παρακολουθώ κανονικά τα μαθήματά μου και θα είμαι ένας φυσιολογικός μαθητής. Θα επιστρέψω», δήλωσε στο TMZ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X